Αρχική Σελίδα / Τεχνολογία / Το Facebook και… προξενήτρα!
Το Facebook και… προξενήτρα!

Το Facebook και… προξενήτρα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η αγορά online υπηρεσιών αναζήτησης συντρόφου είναι ήδη αρκετά ανταγωνιστική με «παίκτες» όπως το Tinder (το πιο δημοφιλές σήμερα με περισσότερους από 8,5 εκατομμύρια χρήστες), το Match, το OKCupid, το Bumble, to eHarmony, το Hinge κ.ά.. Αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τα στελέχη του Facebook, που αποφάσισαν να μπουν δυναμικά και σε αυτό το «παιχνίδι».

Από το Like στο Love!

Tο Facebook λοιπόν, με τα 2,1 δισ. χρήστες παγκοσμίως, έκανε ήδη από το 2018 μία δοκιμαστική εφαρμογή της υπηρεσίας Dating σε 19 χώρες, όπου οποιοσδήποτε χρήστης άνω των 18 ετών με λογαριασμό Facebook μπορούσε να δημιουργήσει το δικό του προφίλ στο Dating. Σε αυτό υποχρεωτικά ανέφερε το όνομά του (όχι το επίθετο) και την ηλικία του, ενώ προαιρετικά μπορούσε να διαλέξει ποιες φωτογραφίες και άλλες λεπτομέρειες από το προφίλ του στο Facebook ή στο Instagram θα συμπεριλαμβάνονται και στο προφίλ του στο Dating. H υπηρεσία ξεκινά οσονούπω τη λειτουργία της στις ΗΠΑ, ενώ θα είναι διαθέσιμη και στην Ευρώπη από τις αρχές του 2020.

Secret Crush

Χάρη στο νέο χαρακτηριστικό Secret Crush (Μυστική… Καψούρα) του Dating, ο κάθε χρήστης θα μπορεί να διαλέγει έως εννέα άλλους χρήστες του Facebook και του Instagram και, αν και οι άλλοι κάνουν το ίδιο γι’ αυτόν, μπορεί τελικά ο καθένας να βρει το ταίρι του.

Οι χρήστες του Dating θα μπορούν να ενοποιούν με αυτόν τον λογαριασμό τους στο Instagram και να προσθέτουν από το τελευταίο «ακολούθους» τους στον κατάλογο Secret Crush. Αν δύο χρήστες χαρακτηρίζουν ο ένας τον άλλο ως Secret Crush, τότε το Facebook Dating θα ειδοποιεί και τους δύο για το αμοιβαίο ενδιαφέρον, χωρίς αυτό να γίνεται γνωστό σε κανέναν άλλο χρήστη του Facebook ή του Instagram. Η δραστηριότητα ενός χρήστη στο Dating δεν θα εμφανίζεται στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά θα παραμένει ξεχωριστή.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 40 πατώντας εδώ