Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / FITNESS: Τα 8+της Ομαδικής Εκγύμνασης!
FITNESS: Τα 8+της Ομαδικής Εκγύμνασης!

FITNESS: Τα 8+της Ομαδικής Εκγύμνασης!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Αν η ρουτίνα σας χαλάει τη διάθεση για το γυμναστήριο, μην το βάζετε εύκολα κάτω… Δοκιμάστε τα ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης και… δεν θα βλέπετε την ώρα για να βάλετε τα αθλητικά σας και να επισκεφθείτε το γυμναστήριο. Γιατί;

Κινητροποίηση

Σε μια ομάδα πολύ πιθανόν κάποιοι να ξεχωρίσουν σε θέμα απόδοσης. Αυτό κινητροποιεί θετικά τους υπόλοιπους και προωθεί έναν υγιή ανταγωνισμό, όπου όλοι δίνουν το 100% της προσπάθειάς τους.

Ποικιλία

Η ποικιλία επιλογών εκγύμνασης που προσφέρουν τα ομαδικά προγράμματα είναι τόσο μεγάλη, που δεν υπάρχει χώρος για να πλήξεις ποτέ. Ανάλογα με την περίσταση, μπορείς να ακολουθήσεις και ένα διαφορετικό πρόγραμμα.

Συνέπεια

Απουσία από ένα μάθημα απογοητεύει ολόκληρη την ομάδα και εσάς. Με τον τρόπο αυτό προωθείται η συνέπεια μεταξύ των μελών, αφού η παρουσία τους στα προγράμματα είναι επιτακτική, λόγω του αισθήματος ευθύνης που δημιουργείται.

Ασφάλεια

Πάντα υπάρχουν άτομα μαζί σας που θα σας βοηθήσουν σε μια κατάσταση ανάγκης και θα σας συμβουλεύσουν αν είναι πιο προχωρημένοι από εσάς. Η ασφάλεια είναι σημαντική για άτομα τα οποία ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Επιμόρφωση

Οι ασκούμενοι σε ένα ομαδικό πρόγραμμα μοιράζονται τις απόψεις, τις εμπειρίες τους, αποκομίζουν γνώσεις και έρχονται σε επαφή με νέες ιδέες, προτάσεις καθώς και δοκιμασμένες συμβουλές από ειδικούς.

Κοινωνικοποίηση

Σε μία ομάδα γνωρίζεις νέα άτομα και κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις κοινά ενδιαφέροντα αναφορικά αλλά και όχι μόνο με τη γυμναστική.

Γρηγορότερα αποτελέσματα

Το αίσθημα ανταγωνισμού, η υποστήριξη που παίρνουμε από τα άλλα μέλη της ομάδας, η πρόκληση της ομαδικής στοχοθέτησης και ο κοινός ενθουσιασμός που δημιουργείται, οδηγεί σε γρηγορότερα αποτελέσματα.

Διασκέδαση

Στην ομάδα σας θα βρείτε άτομα με τα οποία ταιριάζετε και έτσι θα μπορείτε να διασκεδάζετε, να γελάτε και να απολαμβάνετε την εκγύμναση σας.