Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Auto - Moto / FORD PUMA: Επιστροφή ως… SUV!
FORD PUMA: Επιστροφή ως… SUV!

FORD PUMA: Επιστροφή ως… SUV!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η Ford μας έδωσε μία μικρή γεύση του νέου της SUV, που πρόκειται να παρουσιαστεί επισήμως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Πρόκειται για το νέο Ford Puma (όπως ονομαζόταν και το πάλαι ποτέ προσιτό κουπέ της εταιρείας), το οποίο όπως μπορείτε να δείτε έχει μικρές διαστάσεις και έντονα νεανικό χαρακτήρα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το νέο Ford Puma θα έχει ένα πολύ ολοκληρωμένο προφίλ στα συστήματα ασφαλείας. Η Ford το έχει «φορτώσει» με σύστημα προειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης, σύστημα ανίχνευσης πεζών, ημιαυτόνομο παρκάρισμα, σύστημα προειδοποίησης παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας με υποβοήθηση διατήρησης αυτής, ενεργό Cruise Control και πολλά ακόμη, όπως παρακολούθηση πίεσης των ελαστικών κλπ.

Στο εσωτερικό «βγάζει μάτι» ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, μία οθόνη 12,3 ιντσών που αντικαθιστά τα παραδοσιακά αναλογικά όργανα, ενώ σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, γνωρίζουμε ότι θα διατίθεται με δύο μικρά υβριδικά σύνολα που θα αποτελούνται από τον τρικύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost με απόδοση 125 και 160 ίππων, ενώ θα συνδυάζονται με χειροκίνητο σασμάν έξι σχέσεων.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 39 πατώντας εδώ