Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ: Δίνουμε το παρόν στην «Fruit Logistica 2020» στο Βερολίνο!
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ: Δίνουμε το παρόν στην «Fruit Logistica 2020» στο Βερολίνο!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ: Δίνουμε το παρόν στην «Fruit Logistica 2020» στο Βερολίνο!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα συμμετέχει με περίπτερο που εκμίσθωσε στη Διεθνή Έκθεση Νωπών Φρούτων και Λαχανικών «Fruit Logistica 2020», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 05 έως τις 07 Φεβρουαρίου 2020, με σκοπό να προωθηθούν τα τοπικά αντίστοιχα προϊόντα.

Οι Συμμετέχοντες

Στο περίπτερο της ΠΑΜΘ θα συμμετέχουν τοπικοί φορείς, εταιρείες, ομάδες συνεταιρισμών, παραγωγοί των παραπάνω προϊόντων που δήλωσαν συμμετοχή στην ανωτέρω έκθεση.

Η προετοιμασία

Στις  17 Ιανουαρίου 2020 και μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Κώστα Αντωνιάδη, συναντήθηκαν οι φορείς που θα συμμετέχουν στο περίπτερο της Περιφέρειας, παρουσία του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Γιώργου Ζιμπίδη και του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Πρωτογενούς Τομέα, κ. Ανδρέα Καραγιώργη, για ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής, τη μεταφορά των προϊόντων που θα εκθέσουν, την παρουσίαση του περιπτέρου, τη χωροθέτηση των συμμετοχών στο περίπτερο, καθώς και διαδικαστικά θέματα.