Αρχική Σελίδα / Τεχνολογία / FUN IN THE SUN: Τα 5 καλύτερα Gadget Παραλίας!
FUN IN THE SUN: Τα 5 καλύτερα Gadget Παραλίας!

FUN IN THE SUN: Τα 5 καλύτερα Gadget Παραλίας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Βρισκόμαστε στα μέσα του φετινού καλοκαιριού, που σίγουρα είναι διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές για τους ευνόητους πάντα λόγους, όμως οφείλετε να το χαρείτε και να το διασκεδάσετε όσο μπορείτε καλύτερα. Για τον λόγο αυτό, έχουμε διαλέξει για εσάς τα 5 καλύτερα gadget που μπορείτε να αποκτήσετε για να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τις βουτιές που με τόση λαχτάρα περιμένατε.

#1 Ηλιακά Power Bank

Όσο χαλαρώνετε στην παραλία ή στο κολύμπι σας, αφήστε τα νέας τεχνολογίας Ηλιακά Power Bank, να συλλέξουν τον ήλιο ώστε να μην ξεμείνετε στιγμή από μπαταρία στο κινητό ή στο tablet σας.

Ηλιακό Power Bank Solar 12000mAh

#2 Φορητό ντους

Με μέση χωρητικότητα νερού τα 5 λίτρα, μπορείτε να το κουβαλάτε μαζί σας και να έχετε πάντα ένα ατομικό ντους για ξέβγαλμα από το θαλασσινό αλάτι.

#3 Πετσέτες sand free

Πετσέτες αλλά και ψάθες παραλίας διπλής στρώσης, που δεν αφήνουν την άμμο να σταθεί στην επιφάνεια, αφού την «απορροφούν» οι ειδικές κυψέλες.

#4 Θήκες ποτηριού

Όχι μια ακόμα θήκη ποτηριού παραλίας, αλλά μια νέα, που μπορεί να τοποθετηθεί στην άμμο ρυθμίζοντας το κοντάρι σε όποιο ύψος θέλετε. Αυξομείωση υπάρχει επίσης και στη διάμετρο της θήκης.

#5 Φορητό κλιματιστικό

Με το μέγεθός του να κυμαίνεται από 20-50 εκατοστά και με αυτονομία περίπου τις 6 ώρες, έχετε το ιδανικό κλιματιστικό παραλίας που φορτίζει μέσω USB.