Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ: Επιβιώνουν και στην πιο σκοτεινή γωνία!
ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ: Επιβιώνουν και στην πιο σκοτεινή γωνία!

ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ: Επιβιώνουν και στην πιο σκοτεινή γωνία!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Αυτά τα φυτά ευδοκιμούν σε χαμηλό φωτισμό και είναι ιδανικά για το εσωτερικό του σπιτιού, που δεν πέφτουν πολλές ακτίνες του ήλιου. Ρίξτε τους μια ματιά:

Καλαθέα 10 φυτά για το σπίτι σας που μπορούν να επιβιώσουν και στην πιο Σκοτεινή Γωνία! - Εικόνα1 Η καλαθέα διαθέτει όμορφο φύλλωμα με ευδιάκριτες ραβδώσεις, ενώ στο σκοτάδι τα φύλλα της κλίνουν και αλλάζουν στάση. Το έντονο φως μπορεί να αλλάξει τα χρώματά της.

Διφενμπάχια 10 φυτά για το σπίτι σας που μπορούν να επιβιώσουν και στην πιο Σκοτεινή Γωνία! - Εικόνα2 Το φιλτραρισμένο φως είναι ιδανικό για αυτό το φυτό. Δοκιμάστε να βάλετε μια κουρτίνα για προστασία από τις άμεσες ακτίνες του ήλιου, ειδικά κατά την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, που το φυτό αναπτύσσει νέα, τρυφερά φύλλα.

Δράκαινα μαρτζινάτα 10 φυτά για το σπίτι σας που μπορούν να επιβιώσουν και στην πιο Σκοτεινή Γωνία! - Εικόνα3 Χάρη στα αιχμηρά φύλλα που μεγαλώνουν προς τα πάνω και έχουν ένα κόκκινο περίγραμμα, πήρε το τρομερό όνομα δράκαινα. Αλλά οι άμεση επαφή με το ηλιακό φως μπορεί να τα καταστρέψει, γι’αυτό προσφέρετέ του λίγη σκιά.

Χλωρόφυτο 10 φυτά για το σπίτι σας που μπορούν να επιβιώσουν και στην πιο Σκοτεινή Γωνία! - Εικόνα4 Αυτό το φυτό προσαρμόζεται πολύ εύκολα στο περιβάλλον του και είναι αρκετά δημοφιλές. Αναπτύσσεται πολύ γρήγορα και είναι εύκολο να το μοιραστείτε με τους φίλους σας. Αντέχει καιρό χωρίς νερό και του αρέσει η σκιά.

Φιλόδεντρο 10 φυτά για το σπίτι σας που μπορούν να επιβιώσουν και στην πιο Σκοτεινή Γωνία! - Εικόνα5 Το φιλόδεντρο με φύλλα σε σχήμα καρδιάς αντέχει να ζει σε σκοτεινά δωμάτια και αγαπά την υγρασία.

Βρομελία 10 φυτά για το σπίτι σας που μπορούν να επιβιώσουν και στην πιο Σκοτεινή Γωνία! - Εικόνα6 Δε περιμένατε να βρείτε ένα τροπικό φυτό σε αυτή τη συλλογή; Αυτό φυτό επιβιώνει σε φθορίζοντα φωτισμό και του αρέσει η υγρασία, ένα μπάνιο είναι ιδανικό μέρος για αυτό.

Σπαθίφυλλο 10 φυτά για το σπίτι σας που μπορούν να επιβιώσουν και στην πιο Σκοτεινή Γωνία! - Εικόνα7 Αν ξεχνάτε συχνά να ποτίσετε τα λουλούδια σας, τότε διαλέξτε το σπαθίφυλλο. Θέλει να στεγνώνει ανάμεσα στα ποτίσματα.

Αγλαόνημα 10 φυτά για το σπίτι σας που μπορούν να επιβιώσουν και στην πιο Σκοτεινή Γωνία! - Εικόνα8 Αυτό το φυτό είναι ιδανικό για τους αρχάριους λάτρεις της κηπουρικής, μιας και αγαπά το χαμηλό φωτισμό και χρειάζεται λίπασμα μία ή δύο φορές ετησίως.

Σανσεβιέρια 10 φυτά για το σπίτι σας που μπορούν να επιβιώσουν και στην πιο Σκοτεινή Γωνία! - Εικόνα9 Αυτό το φυτό είναι πολύ εύκολο για συντήρηση. Περισσότερο φως θα το βοηθήσει να μεγαλώσει, αλλά αντέχει και το σκοτάδι. Απλά προσέξτε μη σαπίσει η ρίζα του από υπερβολικό πότισμα.

Φοίνικας του τσαγκάρη 10 φυτά για το σπίτι σας που μπορούν να επιβιώσουν και στην πιο Σκοτεινή Γωνία! - Εικόνα10 Τα φύλλα του είναι ανθεκτικά όχι μόνο σε χαμηλό φωτισμό, αλλά και στη ζέστη και κρύο. Απαιτείται όμως υπομονή, καθώς μεγαλώνει πολύ αργά.

Πηγή: sarotiko.gr