Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / GAMING ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ: Νιώστε και πάλι παιδιά!
GAMING ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ: Νιώστε και πάλι παιδιά!

GAMING ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ: Νιώστε και πάλι παιδιά!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η Παρασκευή και 13 του Mαρτίου του 2020 ήταν η πιο γρουσούζικη από όλες καθώς από τότε έχουμε τεθεί σε μερική καραντίνα λόγω του κορωνοϊού. Θα μείνουμε μέσα άγνωστο για πόσο, με εξαίρεση τις φορές που θα χρειαστεί να βγούμε για ψώνια σε super market και φαρμακεία. Περισσότερες ώρες στο σπίτι σημαίνει ταυτόχρονα και περισσότερος ελεύθερος χρόνος για ασχολίες, που οι περισσότεροι από τους σκληρά εργαζόμενους είχαν να ζήσουν από μικρά παιδιά. Μία από αυτές είναι και το gaming. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν όλη αυτή την περίοδο κι ας παίξουμε ηλεκτρονικά παιχνίδια νιώθοντας και πάλι παιδιά.

  • Assassin’s Creed Odyssey (PC, PS4, Xbox One)

Επιλέξτε τον Αλέξιο ή την Κασσάνδρα και εξερευνήστε την Αρχαία Ελλάδα! Έχετε να αποκτήσετε ένα σωρό skills και αντικείμενα και να γνωρίσετε αρχαίους Έλληνες. Πάνω από 40 ώρες για την βασική ιστορία και πάνω από 100 ώρες αν ολοκληρώσετε τα πάντα.

  • Path of Exile (PC)

Ό,τι καλύτερο υπάρχει στα Online Action RPG. Με χιλιάδες skills, μια πληθώρα χαρακτήρων και βαθύ gameplay, αποτελεί ένα κόσμημα στα Hack ‘n’Slash RPG και πλέον έχει κερδίσει τεράστιο σεβασμό κι ένα μεγάλο μέρος του community του Diablo. Πάρτε τους φίλους σας και βγείτε για εξόρμηση!

  • The Elder Scrolls V: Skyrim (PC, PS4, Xbox One, Switch, PS3, Xbox 360)

Το video game της δεκαετίας, δεν γερνάει ποτέ. Αν δεν το έχετε τερματίσει, ευκαιρία να το κάνετε. Βέβαια διαθέτει εκατοντάδες ώρες gameplay αν θέλετε να παίξετε όλες τις αποστολές του (200-250), ενώ οι πιο έμπειροι μπορείτε να το «λιώσετε» και σε Legendary δυσκολία.

  • The Witcher 3: Wild Hunt (PC, PS4, Xbox One, Switch)

Αυτή την περίοδο έγινε viral λόγω της σειράς στο Netflix αλλά όσοι δεν το έχετε τερματίσει ευκαιρία να το κάνετε τώρα. Ζήστε την επική ιστορία του Geralt of Rivia, η οποία διαρκεί πάνω από 50 ώρες και πάνω από 150 αν θελήσετε να ολοκληρώσετε τα πάντα στο παιχνίδι!