Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Συνάντηση με Υπ. & Υφυπ. Τουρισμου και Υπ. Δικαιοσύνης!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Συνάντηση με Υπ. & Υφυπ. Τουρισμου και Υπ. Δικαιοσύνης!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Συνάντηση με Υπ. & Υφυπ. Τουρισμου και Υπ. Δικαιοσύνης!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε με τους Υπ. Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και Υφυπ. Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα. Η συζήτηση τους ήταν εξαιρετικά ενδελεχής και ενδιαφέρουσα, με τον Βουλευτή να εκθέτει ένα προς ένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι επαγγελματίες που επενδύουν στον τουρισμό όσο και οι ίδιοι οι επισκέπτες της Π.Ε. Καβάλας.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο θέμα της τουριστικής εκπαίδευσης στελεχών των υπαρχόντων τουριστικών επιχειρήσεων, στο οποίο και οι δύο, Υπ. και ο Υφυπ. δεσμεύθηκαν να συνδράμουν.

Μια από τις πάγιες θέσεις του Γιάννη Πασχαλίδη είναι ότι ο τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της περιοχής μας, και επομένως χρειάζονται καίριες ενέργειες για τη διατήρηση του ενδιαφέροντος των ήδη υπαρχόντων τουριστών, αλλά και για τη διαρκή προσέλκυση νέων.

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε και με τον Υπ. Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα. Συζήτησαν τα προβλήματα που του είχε εκθέσει ο δικηγορικός σύλλογος Καβάλας στη μεταξύ τους συνάντηση, τα οποία αφορούν :

– τη μεταφορά και τη λειτουργία του Ειρηνοδικείου Θάσου στο οίκημα του Δημοσίου όπου στεγαζόταν η  πρώην Δ.Ο.Υ  Θάσου

-τη μεταφορά του Υποθηκοφυλακείου- Κτηματολογικού Γραφείου Καβάλας

Ο Υπουργός άκουσε με πολύ ενδιαφέρον τις προτάσεις και δεσμεύθηκε να επιμεληθεί των όσων συζητήθηκαν.