Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Auto - Moto / ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΙΑΜΑΞΙΔΗΣ: H Νανοτεχνολογία στην υπηρεσία της προστασίας του αυτοκινήτου σας!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΙΑΜΑΞΙΔΗΣ: H Νανοτεχνολογία στην υπηρεσία της προστασίας του αυτοκινήτου σας!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΙΑΜΑΞΙΔΗΣ: H Νανοτεχνολογία στην υπηρεσία της προστασίας του αυτοκινήτου σας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το χρώμα ενός αυτοκινήτου;

Καθημερινά τα αυτοκίνητά μας υπόκεινται σε δοκιμασίες. Η εξωτερική τους εικόνα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, με αποτέλεσμα την φθορά του χρώματος και την αλλοίωση της καλαίσθητης εικόνας του. Οι καιρικές συνθήκες, τα περιττώματα των πουλιών, το ρετσίνι των δένδρων, τα καυσαέρια, τα έντομα, τα καύσιμα αλλά και τα λάθος απορρυπαντικά και σφουγγάρια που χρησιμοποιούμε κατά το πλύσιμό τους είναι μόνο μερικοί από αυτούς.

Πώς μπορούμε να συντηρήσουμε το χρώμα του αυτοκινήτου μας;

Καταρχάς θα πρέπει να πλένετε το αυτοκίνητο σας συχνά. Επιπλέον η απλούστερη συντήρηση χρώματος είναι το κέρωμα. Πρέπει να κερώνετε το όχημα σας τουλάχιστον δύο με τρεις φορές τον χρόνο. Με πολύ προσεχτική χρήση μπορείτε να προστατέψετε ως ένα βαθμό το αυτοκίνητο σας για μερικούς μήνες. Από εκεί και πέρα υπάρχει η δυνατότητα της προστασίας του χρώματος με ειδικά προϊόντα νανοτεχνολογίας για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τι περισσότερο προσφέρουν τα προϊόντα νανοτεχνολογίας από το απλό κερί;

Η μοναδικότητα της νανοκεραμικής επίστρωσης έγκειται στο σύστημα προστασίας 2 επιπέδων. Καθώς ωριμάζει, το εξωτερικό πάνω επίπεδο σκληραίνει μέχρι που φτάνει σε βαθμό σκληρότητας 9Η, αλλά το εσωτερικό παραμένει μαλακό, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ελαστικότητα και ανθεκτικότητα. Το αποτέλεσμα είναι μία δυνατή επιφάνεια η απωθεί το νερό και τους ρύπους, προστατεύοντας παράλληλα το βερνίκι από την ακτινοβολία UV, τις γρατζουνιές, τα σπρέι, τα περιττώματα των πουλιών κ.α. Με τη σωστή συντήρηση η προστασία αυτή διαρκεί για περισσότερο από 2 χρόνια!

Η νανοτεχνολογία βρίσκει εφαρμογή μόνο στην προστασία του χρώματος του αυτοκινήτου;

Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ, οπότε υπάρχουν ειδικά προϊόντα που προστατεύουν από τα πλαστικά και λαστιχένια μέρη μέχρι τις ζάντες, τις ταπετσαρίες (υφασμάτινες ή δερμάτινες και τις γυάλινες επιφάνειες του αυτοκινήτου. Στην ουσία υπάρχει η δυνατότητα να διατηρήσετε οπτικά και ποιοτικά το αυτοκίνητό σας όπως την πρώτη ημέρα που το παραλάβατε.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 39 πατώντας εδώ