Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μαγειρική / «GoSun»: Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του Ήλιου!
«GoSun»: Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του Ήλιου!

«GoSun»: Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του Ήλιου!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (3 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Με την πάροδο των ετών και χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, η αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας βρίσκει όλο και περισσότερες εφαρμογές. Η Αμερικάνικη εταιρεία «GoSun» αποφάσισε να την εκμεταλλευτεί όσον αφορά τον τομέα της γαστρονομίας και κατάφερε να φτάσει στη δημιουργία ηλιακών φούρνων, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να μαγειρεύει γρήγορα και απίστευτα οικονομικά.

Τρόπος Λειτουργίας

Οι ηλιακοί φούρνοι της «GoSun» στηρίζουν την αποτελεσματικότητά τους στα ειδικά παραβολικά κάτοπτρα με τα οποία είναι εξοπλισμένοι πλευρικώς, έτσι ώστε να συσσωρεύεται όσο το δυνατόν περισσότερη ηλιακή ενέργεια και να κατευθύνεται προς το σωληνωτό φούρνο ώστε να μαγειρευτεί το περιεχόμενό του. Ο σωλήνας-φούρνος είναι φτιαγμένος από ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες πυρίμαχο βιοπυριτικό γυαλί και στο εσωτερικό του έχει επιστρώσεις διαφόρων υλικών έτσι ώστε να γίνεται η καλύτερη δυνατή απορρόφηση αλλά και κατανομή της θερμότητας. Το καλύτερο όσον αφορά το σωλήνα είναι πως, παρά το γεγονός ότι στο εσωτερικό του υπάρχει πάρα πολύ υψηλή θερμοκρασία (η μέγιστη θερμοκρασία που κατάφερε να φτάσει στο εσωτερικό του φούρνου ήταν 371 βαθμοί Κελσίου!), η έξω πλευρά του διατηρείται πάντα δροσερή και δεν υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος σε περίπτωση αγγίγματος, γεγονός που καθιστά τους ηλιακούς φούρνους «GoSun» απόλυτα ασφαλείς ακόμα κι όταν βρίσκονται τριγύρω παιδιά ή ζώα.

Οικονομικά & Εύκολα

Ξεχάστε λοιπόν τους υψηλούς λογαριασμούς της ΔΕΗ, τις πολυέξοδες ηλεκτρογεννήτριες, τα πετρογκάζ και ό,τι άλλο χρησιμοποιούσατε μέχρι στιγμής για να μαγειρέψετε. Πλέον χρειάζεστε μόνο ένα πράγμα: ΤΟΝ ΗΛΙΟ! Με τους ηλιακούς φούρνους της «GoSun» μπορείτε να ψήσετε, να τηγανίσετε, να βράσετε και γενικά να μαγειρέψετε ό,τι θέλετε, εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! Κι όσο για τη συντήρησή τους; Λίγο νερό και ένα ειδικό εργαλείο καθαρισμού που συμπαραδίδεται σε κάθε συσκευασία, θα σας απαλλάξουν από την υποχρέωση του καθαρισμού μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 38 πατώντας εδώ