Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / ΓΥΑΛΙΑ: Σύμφωνα με το πρόσωπό σας!
ΓΥΑΛΙΑ: Σύμφωνα με το πρόσωπό σας!
worried man looking

ΓΥΑΛΙΑ: Σύμφωνα με το πρόσωπό σας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες στην Ευρώπη, ο μέσος άνθρωπος αλλάζει τα γυαλιά του κάθε τρία χρόνια, με πρώτο λόγο το κόστος και δεύτερο την φθορά. Αν όμως βρείτε το ιδανικό ζευγάρι σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σας, γιατί να το αλλάξετε; Είτε έχετε στρόγγυλο πρόσωπο λοιπόν, είτε οβάλ ή με πολλές γωνίες, υπάρχει το ιδανικό ζευγάρι για εσάς και παρακάτω σας παραθέτουμε τον τρόπο να το διαλέξετε.

Πρόσωπο με γωνίες – Τετράγωνο

Στον συγκεκριμένο τύπο προσώπου, ταιριάζουν καλύτερα οι στρόγγυλοι φακοί, με λεπτό και οβάλ σκελετό ή τον λεγόμενο «cat-eye». Η συνολική σας εικόνα θα αποκτήσει ισορροπία, αφού οι καμπύλες του σκελετού, θα «σβήσουν» ομαλά τις έντονες γωνίες του προσώπου σας.

Στρόγγυλο πρόσωπο

Ένα στρόγγυλο πρόσωπο έχει συνήθως «γεμάτα» μάγουλα λόγω της απουσίας των γωνιών και στρογγυλεμένο πιγούνι. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται η προσθήκη γωνίας για περισσότερη γεωμετρική ισορροπία, οπότε διαλέξτε τετραγωνισμένο σκελετό ή σκελετό σε σχήμα D.

Οβάλ πρόσωπο

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε μάλλον είστε τυχεροί, καθώς οι περισσότεροι σκελετοί ταιριάζουν με το πρόσωπό σας. Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα αγοράσετε ο, τι βρείτε μπροστά σας… Διαλέξτε έναν σκελετό που θα προσθέσει γωνία εκεί που δεν υπάρχει και θα «ηρεμήσει» τα σημεία του προσώπου σας που είναι πιο έντονα. Αυτό θα το πετύχετε με την αγορά σκελετού σε πολυγωνικό σχήμα, τετράγωνο ή πιο πολύπλοκο και μοντέρνο.

Παίζει ρόλο το χρώμα των μαλλιών σας;

Φυσικά! Πολλές φορές όταν αγοράζουμε γυαλιά, κοιτάμε μόνο όσα μας αρέσουν και όχι όσα μας ταιριάζουν πραγματικά. Αν είστε ξανθοί, θα σας ταιριάξει ένας σκελετός σε σκούρο μωβ, μπλε ή γκρι. Αποφύγετε χρώματα όπως κίτρινο και χρυσό. Αν πάλι είστε γκριζομάλληδες, τότε τα περισσότερα χρώματα θα σας πηγαίνουν, σε αντίθεση με τους καστανούς και μελαχρινούς που θα αγαπήσουν κυρίως τον σκελετό σε μαύρο ή σε σκούρο πράσινο και μπλε.

PLUS

Σε κάθε περίπτωση, ο οπτικός σας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει, όχι μόνο σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σας και το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά σύμφωνα και με το χρώμα του δέρματός σας, το γενικότερο στυλ σας, ακόμα και με το επάγγελμά σας!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος Αντρική Υπόθεση 2019 πατώντας εδώ