Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Παιδί - Εκπαίδευση / ΠΑΙΔΙ & ΣΧΟΛΕΙΟ: Η Σχολική Λίστα!
ΠΑΙΔΙ & ΣΧΟΛΕΙΟ: Η Σχολική Λίστα!

ΠΑΙΔΙ & ΣΧΟΛΕΙΟ: Η Σχολική Λίστα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη είναι από τις πιο συναρπαστικές για κάθε μικρό μαθητή! Οι ίδιες μέρες μοιάζουν με μικρό οικονομικό «κραχ» για κάθε γονιό, που πρέπει να πληρώσει χαρτικά, σχολικά, τσάντες και να βάλει μπρος φροντιστήρια και δίδακτρα.

Η..περιβόητη σχολική λίστα

Κάθε δάσκαλος δίνει στα παιδιά, συνήθως την πρώτη μέρα, την σχολική λίστα που περιλαμβάνει τα είδη γραφής που θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Μικροί ζωγράφοι

Η ζωγραφική για ένα παιδί αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διασκέδασης του στο σπίτι αλλά και κομμάτι της εκπαίδευσης του στο σχολείο. Γι’ αυτό και πρέπει να του αγοράσετε τα κατάλληλα υλικά.

Βιβλία ξένων γλωσσών

Στο βιβλιοπωλείο μας θα βρείτε βιβλία αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών και πολλών άλλων γλωσσών ετοιμοπαράδοτα χωρίς έξοδα μεταφορικών και λοιπές κρυφές χρεώσεις. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας κάποιου βιβλίου με αναμονή 1-2 ημέρες.

Μικρές συμβουλές!

  • Αγοράστε 2-3 χαρτόνια και μαρκαδόρους ή ξυλομπογιές ώστε να τα έχετε για μια ώρα ανάγκης! Πολλά παιδιά θυμούνται τελευταία στιγμή πως έχουν να παραδώσουν χειροτεχνία την επόμενη ημέρα.
  • Μη γεμίζετε την κασετίνα του παιδιού με όλα τα μολύβια και τα στυλό που αγοράσατε. Είναι είδη που χάνονται πολύ εύκολα και το πιθανότερο είναι ότι μέχρι τα μέσα της χρονιάς θα χρειαστεί να αγοράσετε νέα. Δύο μολύβια, δύο στυλό, μια γόμα και μια ξύστρα είναι αρκετά.
  • Μη ξεχάσετε να προμηθευτείτε ετικέτες και αυτοκόλλητο για να ντύσετε τα βιβλία! Συνήθως οι δάσκαλοι ζητάνε αυστηρώς αυτοκόλλητο ντύσιμο και όχι πλαστικό περιτύλιγμα.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος ΠΑΙΔΙ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2019 πατώντας εδώ