Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ: Δείτε την με άλλο μάτι!
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ: Δείτε την με άλλο μάτι!

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ: Δείτε την με άλλο μάτι!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Γνωρίζατε ότι μια ηλεκτρική σκούπα μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το σκούπισμα του πατώματος; Παρακάτω θα βρείτε μερικές έξυπνες ιδέες που θα μετατρέψουν τη σκούπα σας σε πολύτιμο πολυεργαλείο για όλο το σπίτι!

ΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΠΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ

Όταν καθαρίζετε τα χαλιά σας, συχνά βρίσκετε αντιαισθητικά βαθουλώματα που έχουν γίνει από τα έπιπλα. Μην ανησυχείτε καθόλου! Απλώς βάλτε παγάκια πάνω στα βαθουλώματα και το πέλος του χαλιού θα σηκωθεί. Στη συνέχεια, περάστε από πάνω με τη σκούπα και το χαλί σας θα φαίνεται σαν καινούργιο!

ΒΡΕΙΤΕ ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Χάσατε κάτι μικροσκοπικό; Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της σκούπας για να το βρείτε ξανά! Βγάλτε το συνδεδεμένο ακροφύσιο και βάλτε επάνω στο ρύγχος της σκούπας ένα παλιό καλσόν. Σκουπίστε στην περιοχή που χάσατε το αντικείμενο και μπορεί να το πιάσετε πάνω στο φίλτρο-καλσόν.

Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ

Μαζέψτε όλες τις δικές σας τρίχες ή των παιδιών σας σε μια τέλεια αλογοουρά. Βάλτε ένα λαστιχάκι γύρω από το κοντάρι πάνω από το ρύγχος. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη σκούπα στην χαμηλή της ρύθμιση για να μαζέψετε όλες τις τρίχες που θέλετε να πιάσετε αλογοουρά. Τώρα απλώς τραβήξτε το λαστιχάκι πάνω από τις τρίχες και είστε έτοιμοι!