Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΒΑΛΑ: Άνεμοι έως 12 μποφόρ στην ΑΜ-Θ. Θα πληγούν περισσότερο Θάσος και Νέστος!
ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΒΑΛΑ: Άνεμοι έως 12 μποφόρ στην ΑΜ-Θ. Θα πληγούν περισσότερο Θάσος και Νέστος!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΒΑΛΑ: Άνεμοι έως 12 μποφόρ στην ΑΜ-Θ. Θα πληγούν περισσότερο Θάσος και Νέστος!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...
Θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο, όπου μάλιστα μετά το μεσημέρι θα φτάσουν σε ένταση και τα 10 μποφόρ (τοπικά οι ριπές μπορεί να φτάσουν και τα 12 μποφόρ), ενώ ενίσχυση των βορείων ανέμων προβλέπεται και στο Νότιο Ευβοϊκό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο, καθώς επίσης και τα παράκτια τμήματά τους, μετά το απόγευμα , με τη έντασή τους να φτάνει τα 8 μποφόρ.
Αναλυτικότερα
  • Στη Θράκη από τις μεσημβρινές ώρες θα πνέουν βορειανατολικοί άνεμοι γύρω στα 7-9 μποφόρ με τις ριπές να αγγίζουν τα 10-12 μποφόρ (ιδίως στην οροσειρά της Ροδόπης και στις περιοχές κοντά σε αυτήν και στα παράκτια τμήματα).
  • Στο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από τις πρωινές ήδη ώρες βορειανατολικοί 8-10 μποφόρ με τις ριπές να αγγίζουν τα 11-12 μποφόρ.
  • Στην Ανατολική Μακεδονία στο ανατολικό και παράκτιο κομμάτι και ιδίως στην Θάσο (τοπικά ίσως και στο νοτιοδυτικό) από τις μεσημβρινές ώρες οι άνεμοι θα πνέουν βορειανατολικοί 6-8 μποφόρ με τις ριπές να αγγίζουν τα 9-11 μποφόρ (στη Θάσο τοπικά ίσως και 12). Στις υπόλοιπες περιοχές οι άνεμοι θα είναι 2-4 μποφόρ ασθενέστεροι.

Θα πάμε μέχρι την Τρίτη

Αν και θα υπάρξει μία μικρή εξασθένιση των ανέμων κατά τη διάρκεια της νύχτας, ιδίως στη Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο δεν θα υπάρξει ουσιαστική εξασθένιση και το ίδιο ισχυροί άνεμοι θα πνέουν κατά περιόδους και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, αλλά και της Τρίτης 7 Απριλίου 2020.