Αρχική Σελίδα / Υγεία / ΚΑΒΑΛΑ: Δωρεάν Σπιρομέτρηση!
ΚΑΒΑΛΑ: Δωρεάν Σπιρομέτρηση!

ΚΑΒΑΛΑ: Δωρεάν Σπιρομέτρηση!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Με βασικό σύνθημα «Δεν καπνίΖΩ», η Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος, βρέθηκε στην ΔΕΘ, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις βλαβερές επιπτώσεις του καπνίσματος και κάνοντας δωρεάν σπιρομετρήσεις, σε όσους το επιθυμούν. Μάλιστα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, υποβλήθηκε πρώτος σε μέτρηση της αναπνοής (σπιρομέτρηση), εγκαινιάζοντας έτσι το πρόγραμμα δωρεάν σπιρομετρήσεων που έχει ήδη εξαγγείλει η ΕΝΘΕ σε πάνω από 60 σημεία της χώρας για το προσεχές τρίμηνο.

Αρχές Οτώβρη στην Καβάλα

Η Καβάλα και η Θάσος αποτελούν δύο από τους σταθμούς του συγκεκριμένου προγράμματος, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ένα συνεργείο της Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος, θα βρίσκεται στο Ιατρείο Γ’ τμήματος ΚΑΠΗ στα Ποταμούδια για να εξετάσει την πνευμονική ικανότητα όσων το επιθυμούν. Οι εξεταζόμενοι θα πρέπει προηγουμένως να έχουν κλείσει ραντεβού στο τηλέφωνο 2510 837738 από τις 23 έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Ο συγκεκριμένος τηλεφωνικός αριθμός θα είναι διαθέσιμος από τις 9 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι.

Ακολουθεί η Θάσος

Την Δευτέρα 07/10 θα πραγματοποιηθεί ανάλογη δράση στον Λιμένα της Θάσου. Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση στο νησί ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί, οπότε μία επικοινωνία με τον Δήμο Θάσου πιθανότατα θα μπορέσει να σας βοηθήσει να κλείσετε ραντεβού.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 40 πατώντας εδώ