Αρχική Σελίδα / Περιβάλλον / ΚΑΒΑΛΑ: Πυροβολισμοί περιστεριών & φόλα σε λύκο!
ΚΑΒΑΛΑ: Πυροβολισμοί περιστεριών & φόλα σε λύκο!

ΚΑΒΑΛΑ: Πυροβολισμοί περιστεριών & φόλα σε λύκο!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Εκτός από την πόλη της Καβάλας, η τακτική της δολοφονίας ζώων με φόλα επεκτάθηκε και στα δάση. Άγνωστοι δράστες σκότωσαν με φόλα μια λύκαινα πολύ κοντά στην Καβάλα και συγκεκριμένα στο δάσος ανάμεσα στον Άγιο Σίλα και στο Κοκκινόχωμα.

Εκτός αυτού, όμως, η λύκαινα είχε μόλις γεννήσει, με τα μικρά να περιφέρονται στη συγκεκριμένη περιοχή. Μάλιστα, εθεάθησαν και από περιηγητές.

Ανάλογο περιστατικό έχει αναφερθεί και στον δήμο Νέστου, κάτι που… είθισται αυτήν την εποχή κατά την οποία γεννάνε οι λύκοι.

Φιλόζωοι της Καβάλας απευθύνουν έκκληση προς φιλοζωικές οργανώσεις οι οποίες είναι επιφορτισμένες με τη διάσωση και τη φροντίδα άγριων ζώων να συνδράμουν για να σωθούν τα μικρά.

………………

Νέα «ασχολία» φαίνεται ότι βρήκαν κάποια άρρωστα μυαλά στο κέντρο της Καβάλας. Μετά τα διαρκώς αυξανόμενα περιστατικά με φόλες και τον θάνατο αδέσποτων ζώων, κάποιοι έβαλαν στόχο και τα περιστέρια, τα οποία σκοτώνουν με αεροβόλο με μεταλλικές μπίλιες στο κέντρο της πόλης.

Τουλάχιστον 3 νεκρά περιστέρια με τον συγκεκριμένο τρόπο βρέθηκαν στο κέντρο της Καβάλας, στα στενά κοντά στο Εργατικό Κέντρο, με τους δράστες να ενεργούν μέρα μεσημέρι, πιθανώς από κάποιο μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Πηγή: kavalapost