Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΚΑΒΑΛΑ: Πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας!
ΚΑΒΑΛΑ: Πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας!

ΚΑΒΑΛΑ: Πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας, με την υποστήριξη του Δήμου Καβάλας, στον οποίο υπάγεται, διοργανώνει τον 3ο πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία. Οι κατηγορίες και τα θέματα του διαγωνισμού είναι τα εξής:

– Κατηγορία ασπρόμαυρης φωτογραφίας: “Άνθρωπος και θάλασσα”
– Κατηγορία έγχρωμης φωτογραφίας: “Άνθρωπος και θάλασσα”

Τελευταία ημέρα παραλαβής των φωτογραφιών ορίζεται η 15η Οκτωβρίου 2016 και ημερομηνία κρίσης αυτών η 31η Οκτωβρίου 2016.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν 20 Νοεμβρίου 2016 και θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας και του Ναυτικού Μουσείου Καβάλας, ενώ θα αποσταλούν και με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στους συμμετέχοντες.

Τα βραβεία του διαγωνισμού είναι τα εξής: Χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα, χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα, 3 έπαινοι (διπλώματα)-Α’, Β΄, Γ’, 5 ειδικοί έπαινοι-ένας ανά κριτή, σε έργα που δεν διακρίθηκαν με τα παραπάνω βραβεία.

Σημείωση: Οι 5 έπαινοι αφορούν πέντε διαφορετικούς καλλιτέχνες. Επίσης, ειδικός έπαινος θα απονεμηθεί στον φωτογράφο που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία αθροιστικά με το σύνολο των συμμετοχών του και στις δύο κατηγορίες (μετάλλιο 5 βαθμοί, έπαινος 3 βαθμοί, ειδικός έπαινος 2 βαθμοί, ανάρτηση 1 βαθμός).

Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική δημόσια τελετή, που θα ανακοινωθεί στο Τύπο.

Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής βρίσκονται αναρτημένοι στους πίνακες ανακοινώσεων του Δήμου Καβάλας, στο Ναυτικό Μουσείο, 10 το πρωί με 12 το μεσημέρι, καθώς και στις ιστοσελίδες της Ε.Φ.Ε. (efe.com.gr) και στο facebook.

Πηγή: Chrysoupoli News, Κώστας Χιώτης