Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ: Νεκρή μια ηλικιωμένη από τη φωτιά! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ: Νεκρή μια ηλικιωμένη από τη φωτιά! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ: Νεκρή μια ηλικιωμένη από τη φωτιά! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Λίγο μετά τις 20:30 το απόγευμα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου 2020 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου οικοδομής που βρίσκεται στη Ραψάνη, επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 26.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή δύο πλήρως επανδρωμένα πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και περιπολικά της Αστυνομίας.

Tα αίτια της φωτιάς δεν έχουν ακόμη διαπιστωθεί. Ωστόσο, η «εικόνα» του διαμερίσματος από τον δρόμο «δείχνει» ότι η καταστροφή που έχει υποστεί είναι μεγάλη.

Οι πυροσβέστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ ανέσυραν νεκρή από αναθυμιάσεις μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία δεν πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα, το οποίο υπέστη μεγάλες ζημιές, ενώ εικάζεται ότι η φωτιά προκλήθηκε από θερμαντικό σώμα, κάτι το οποίο, όμως, αναμένεται να διερευνηθεί κατά την προανάκριση την οποία θα πραγματοποιήσει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, στο διαμέρισμα υπήρχαν άλλες δύο γυναίκες οι οποίες πρόλαβαν και βγήκαν. Πληροφορίες λένε ότι κατά την στιγμή της εκδήλωσης της πυρκαγιάς υπήρξε διακοπή ρεύματος στο διαμέρισμα καθιστώντας την εκκένωση του ακόμα πιο δύσκολη.

 Ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα (φωτογραφίες)

Πηγή: kavalapost, proininews