Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / Ο ΕΦΗΒΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ηρέμησε ο 88χρονος μετά τη σύλληψή του!
Ο ΕΦΗΒΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ηρέμησε ο 88χρονος μετά τη σύλληψή του!

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ηρέμησε ο 88χρονος μετά τη σύλληψή του!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το βράδυ της τριακοστής πρώτης του περασμένου Ιανουαρίου ένας 88χρονος συμπολίτης μας έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Από εκείνη τη ημέρα η ανησυχία των καβαλιωτών της τρίτης ηλικίας ήταν μεγάλη, καθώς οι δράστες είχαν κακοποιήσει των παππούλη για να τους μαρτυρήσει που έκρυβε χρήματα αλλά και αντικείμενα αξίας. Ο ίδιος ο 88χρονος σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον αντιμετώπισε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα!

Ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, η υπόθεση εξιχνιάστηκε καθώς ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του μόλις… 17χρονου δράστη! Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι ο 17χρονος μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, διέρρηξαν την οικία 88χρονου ημεδαπού και αφού τον ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού μικρό χρηματικό ποσό, ενώ ακολούθως τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το λυπηρό της κατάστασης είναι πως ο 17χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ την 24-1-2016 διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν και έκτοτε αναζητούνταν!

Τουλάχιστον θα ηρεμήσει πλέον ο 88χρονος καθώς την υπόθεση από εδώ και πέρα θα αναλάβει η δικαιοσύνη!