Αρχική Σελίδα / Λέξη-κλειδί: Μπακαλιάρος

Λέξη-κλειδί: Μπακαλιάρος

Μπακαλιάρος παναρισμένος με Σπαράγγια!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Υλικά: 2 κομμάτια Μπακαλιάρο (Ξαλμυρισμένο) 6 Σπαράγγια 100γρ. Αλεύρι 80γρ. Νερό 55γρ. Μπύρα (σε θερμοκρασία δωματίου) 3γρ. Μαγιά ξερή 1 πρέζα Αλάτι 1 πρέζα Ζάχαρη 1 πρέζα Πιπέρι Αραβοσιτέλαιο (για ... Διαβάστε περισσότερα »

Νόστιμοι Ψαροκεφτέδες!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (4 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 2.75 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Υλικά: 750 γρ. φιλέτο Μπακαλιάρου 6 φρέσκα Κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα) 1 σκελίδα Σκόρδο (ψιλοκομμένη) 3 κ.σ. Μαϊντανός (ψιλοκομμένος) 1 κ.γ. Άνηθος (ψιλοκομμένος) 1 ½ -2 τριμμένο Ψωμί (ανάλογα με τα υγρά) ... Διαβάστε περισσότερα »

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ: Με Σιμιγδάλι & Μυρωδικά!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Του Ανδρέα Παπαδόπουλου Passion Chef Με τη συνταγή αυτή θα ήθελα να σας προτείνω έναν εναλλακτικό τρόπο παναρίσματος των ψαριών που προορίζονται για το τηγάνι σας! Τολμήστε τον και θα ... Διαβάστε περισσότερα »