Υλικά: 2 κομμάτια Μπακαλιάρο (Ξαλμυρισμένο) 6 Σπαράγγια 100γρ. Αλεύρι 80γρ. Νερό 55γρ. Μπύρα (σε θερμοκρασία δωματίου) 3γρ. Μαγιά ξερή 1 πρέζα Αλάτι 1 πρέζα Ζάχαρη 1 πρέζα Πιπέρι Αραβοσιτέλαιο (για ... Διαβάστε περισσότερα »
Αρχική Σελίδα / Λέξη-κλειδί: Μπακαλιάρος
Λέξη-κλειδί: Μπακαλιάρος
Νόστιμοι Ψαροκεφτέδες!
Υλικά: 750 γρ. φιλέτο Μπακαλιάρου 6 φρέσκα Κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα) 1 σκελίδα Σκόρδο (ψιλοκομμένη) 3 κ.σ. Μαϊντανός (ψιλοκομμένος) 1 κ.γ. Άνηθος (ψιλοκομμένος) 1 ½ -2 τριμμένο Ψωμί (ανάλογα με τα υγρά) ... Διαβάστε περισσότερα »
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ: Με Σιμιγδάλι & Μυρωδικά!
Του Ανδρέα Παπαδόπουλου Passion Chef Με τη συνταγή αυτή θα ήθελα να σας προτείνω έναν εναλλακτικό τρόπο παναρίσματος των ψαριών που προορίζονται για το τηγάνι σας! Τολμήστε τον και θα ... Διαβάστε περισσότερα »