Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / Διακόσμηση / ΚΗΠΟΣ: 4 must τάσεις για το καλοκαίρι του 2020!
ΚΗΠΟΣ: 4 must τάσεις για το καλοκαίρι του 2020!

ΚΗΠΟΣ: 4 must τάσεις για το καλοκαίρι του 2020!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Πλησιάζει ο καιρός που θα απολαύσετε την παρέα των φίλων σας ή την ηρεμία σας έξω στον κήπο σας. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να βρείτε όμορφες ιδέες για να διαμορφώσετε την αισθητική του. Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα στον κήπο σας, ξεκινώντας από τα φυτά που θα επιλέξετε και καταλήγοντας στα έπιπλα εξωτερικού χώρου. Για να έχετε όμως ένα πιο εντυπωσιακό και μοντέρνο αποτέλεσμα δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω τέσσερις τάσεις για την διακόσμηση κήπου για το 2020!

Σπιράλ υπερυψωμένα παρτέρια με λουλούδια και βότανα

Τα παρτέρια είναι ένας όμορφος τρόπος για διακοσμήσετε τον κήπο σας, βάζοντας ταυτόχρονα σε σειρά τα φυτά σας. Τα στιλ που υπάρχουν είναι αμέτρητα και φυσικά μπορείτε να τα φτιάξετε μόνος σας, δίνοντας τους την δική σας αισθητική. Φέτος όμως θα είναι πολύ στη μόδα τα σπιράλ πέτρινα παρτέρια.

Φράχτης από λουλούδια

Ο φράχτης είναι ιδανικός για να διατηρήσετε την ιδιωτικότητα στον κήπο ή την αυλή σας. Φέτος δοκιμάστε να τον καλύψετε με λουλούδια για να προσθέσετε και χρώμα στο σπίτι σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όμορφους θάμνους, αλλά και αναρριχώμενα φυτά και τριαντάφυλλα.

Κρεμαστός και κάθετος κήπος

Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ στη μόδα η διαφορετικότητα και στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού. Οι κάθετοι κήποι είναι εξαιρετικοί για να διακοσμήσετε έναν μικρό χώρο, μιας και μπορείτε να κρεμάσετε τις γλάστρες σας είτε από τον τοίχο είτε από μια ξύλινη πέργκολα.

Μικρά δέντρα φρούτων σε γλάστρες

Μια ακόμη πρόταση για όσους δεν έχουν μεγάλο χώρο αλλά θέλουν να τρώνε φρέσκα φρούτα είναι τα μικρά δέντρα τα οποία φυτεύονται σε γλάστρες. Είναι συγκεκριμένες ποικιλίες και δεν μεγαλώνουν πολύ. Οπότε μπορείτε να τοποθετήσετε αυτές τις γλάστρες και στο μπαλκόνι σας.

ECO EXTRA

Χρόνο με τον χρόνο μειώνεται δραματικά ο αριθμός των μελισσών. Προφανώς, γι’ αυτό ευθύνονται τα φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι. Έτσι, το μόνο που μένει να κάνετε ώστε να συνεχίσετε να τρώμε το αγαπημένο όλων «μελάκι» και να βοηθήσετε στο να μην εξαφανιστούν οι μέλισσες, είναι να φτιάξετε έναν κήπο με φυτά φιλικά προς τις μέλισσες και να συμπεριλάβετε μία πηγή νερού.