Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μαγειρική / ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ: Με Κεφτεδάκι και Σάλτσα Ντομάτας!
ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ: Με Κεφτεδάκι και Σάλτσα Ντομάτας!

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ: Με Κεφτεδάκι και Σάλτσα Ντομάτας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Υλικά:

100 γρ. Κολοκυθάκια (σε λωρίδες)

50 γρ. Κιμάς Μοσχάρι

20 γρ. Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)

5 γρ. Σκόρδο

Ρίγανη, Δυόσμος

10 γρ. Ελαιόλαδο

 

Κολοκύθια Βιολογικά Ελληνικά Συσκευασμένα Τιμή Κιλού | MyMarketΓια την Σάλτσα:

100 γρ. Ντομάτα (καρέ)

30 γρ. Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)

10 γρ. Σκόρδο (ψιλοκομμένο)

10 γρ. Μαϊντανός (ψιλοκομμένος)

Αλάτι, Πιπέρι, Ρίγανη & Κάρυ

2 κ.σ. Ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση:

Σε ένα σκεύος τοποθετούμε τον κιμά, το κρεμμύδι το σκόρδο, την ρίγανη, τον δυόσμο και το ελαιόλαδο. Ζυμώνουμε τον κιμά και τον βάζουμε στο ψυγείο.

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο και μόλιε κάψει προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Αργότερα προσθέτουμε την ντομάτα και τα μυρωδικά και αφήνουμε την σάλτσα να μαγειρευτεί σε χαμηλή θερμοκρασία.

Τέλος, λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τα κολοκυθάκια και τα βάζουμε στον φούρνο επάνω σε λαδόκολλα μαζί με το κεφτεδάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

Καλή επιτυχία!