Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ: Με εκνεύρισε που γκρέμισαν το σκοπευτήριο μου! (ΦΩΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ-ΑΦΙΞΗ)
ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ: Με εκνεύρισε που γκρέμισαν το σκοπευτήριο μου! (ΦΩΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ-ΑΦΙΞΗ)

ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ: Με εκνεύρισε που γκρέμισαν το σκοπευτήριο μου! (ΦΩΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ-ΑΦΙΞΗ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη.

Λίγο πριν τις 17:00, το απόγευμα της Πέμπτης, προσγειώθηκε στην Θεσσαλονίκη, μαζί με τον πατέρα της (και προπονητή της) Τάσο, όπου την υποδέχθηκαν η μητέρα της, ο αδελφός της και φίλοι της, οι οποίοι φόρεσαν τόσο στην χρυσή Ολυμπιονίκη όσο και στον πατέρα της δύο κότινους ελιάς.

 Η ίδια η Άννα Κορακάκη δήλωσε ότι την απογοήτευσε το γκρέμισμα του σκοπευτηρίου όπου έκανε προπόνηση. «Με απογοήτευσε η κίνηση ήταν πολύ αιφνίδια και έγινε με πολύ βίαιο τρόπο», δήλωσε συγκεκριμένα.

Νωρίτερα από το Ελ. Βενιζέλος η 20χρονη Ολυμπιονίκης δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό της για το γεγονός πως χωρίς να ενημερωθεί, γκρεμίστηκε το σκοπευτήριο, στο οποίο προπονούνταν.

«Με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτή η είδηση! Ήταν μια απαράδεκτη κίνηση! Θα μιλήσω για το θέμα με τον Δήμαρχο, όταν επιστρέψω στην Δράμα. Δεν με ρώτησε κανείς, ουσιαστικά έγινε με το «έτσι θέλω». Πιστεύω ότι το έκαναν επειδή ήταν μια εικόνα που δεν τιμούσε τη δημοτική αρχή. Είχα πράγματα εκεί. Δεν λέω, είναι χρήσιμο να γίνει κάτι καλύτερο, όμως όλα έγιναν τόσο βίαια και βιαστικά. Το ξήλωμα έγινε λίγες ώρες μετά από το πρώτο μετάλλιο. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα προπονήσεις εκεί. Δεν σεβάστηκαν τον χώρο μας. Έπρεπε να κατασκευαστεί ένα νέο σκοπευτήριο αλλά πιο πριν, όταν το χρειαζόμουν. Έπρεπε να γίνει πριν πάω στο Ρίο, όμως δεν το είχα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Μετά την θερμή υποδοχή, η Αννα Κορακάκη και οι γονείς της θα πάνε στο Δοξάτο Δράμας – γενέτειρα και τόπο διαμονής της Ολυμπιονίκη- όπου και θα ακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι.