Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μαγειρική / Φιλέτο Κουνέλι με σάλτσα Ρόδι!
Φιλέτο Κουνέλι με σάλτσα Ρόδι!

Φιλέτο Κουνέλι με σάλτσα Ρόδι!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Υλικά:

  • 2 φιλέτα από Κουνέλι
  • 300 γρ. Ζωμό ή Νερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Θυμάρι

Related imageΓια τη σάλτσα Ρόδι:

  • 100 γρ. χυμό Ρόδι
  • 4 γρ. Μουστάρδα
  • 5 γρ. Γρεναδίνη
  • 10 γρ. Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 80 γρ. Ελαιόλαδο
  • 80 γρ. Ηλιέλαιο
  • Αλάτι

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα φιλέτα μας σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε το νερό ή το ζωμό, το θυμάρι και το αλατοπίπερο που επιθυμούμε και τα βράζουμε όλα μαζί για μισή ώρα. Στη συνέχεια τοποθετούμε τα βρασμένα φιλέτα μας σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για 10 λεπτά σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Για τη Σάλτσα:

Βάζουμε τον χυμό ρόδι σε ένα κατσαρολάκι και τον βράζουμε μέχρι να μείνει περίπου η μισή ποσότητα. Αφού τον αφήσουμε να κρυώσει, τον τοποθετούμε στο μπλέντερ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε καλά μέχρι η σάλτσα μας να δέσει.

Καλή επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους!