Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / Διακόσμηση / ΚΟΥΖΙΝΑ: Πράσινο & Φύση!
ΚΟΥΖΙΝΑ: Πράσινο & Φύση!

ΚΟΥΖΙΝΑ: Πράσινο & Φύση!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Κάθε σεζόν, φέρνει μαζί της και νέα μοναδικά σύνολα από χρώματα και ιδέες που μπορείτε να εντάξετε κι εσείς στο σπίτι σας, για να το φέρετε μέσα στην εκάστοτε εποχή. Μικρές αλλαγές που όμως κάνουν τη διαφορά και αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη έναν ολόκληρο χώρο. Η κουζίνα, είναι ένας από αυτούς τους χώρους που πολλοί περνάτε αρκετές ώρες της ημέρας, είτε μαγειρεύοντας, είτε επειδή έχετε τέτοια διαρρύθμιση χώρου, που αφορά σαλόνι και κουζίνα μαζί. Φέτος, το πράσινο στοιχείο αλλά και η ίδια η φύση, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν μια εναλλακτική πρόταση που θα μετατρέψει την κουζίνα σας σε χώρο χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

#1 Κήπος στην κουζίνα

Η συγκεκριμένη τάση άρχισε να γίνεται δημοφιλής από το ξεκίνημα. Η φρεσκάδα των λουλουδιών και οι γλάστρες, επιτραπέζιες ή κρεμαστές, στολίζουν συνολικά τον χώρο χωρίς να πειράξετε τίποτε άλλο.

#2 Floral Ταπετσαρίες

Όμορφες εκτυπώσεις λουλουδιών σε μια απλή και οικονομική ταπετσαρία, που αμέσως θα δώσει ταυτότητα στον χώρο σας. Διαλέξτε την κατάλληλη χρωματικά, ώστε να ταιριάζει με τα πορτάκια σας.

#3 Απλά Πράσινο

Το πράσινο, προωθεί υποσυνείδητα έναν υγιεινό τρόπο ζωής και φέτος είναι must στις κουζίνες. Βαμμένοι τοίχοι σε αποχρώσεις, πράσινα διακοσμητικά, πολλά φυτά και… αγκαλιάσατε τη φύση.

NEW ENTRY!

COFFEE STATIONS

Μια τάση που έχει τρελάνει το εξωτερικό και σιγά σιγά μπαίνει και στα δικά μας σπίτια, λέγεται «Σταθμός Καφέ». Αυτό που χρειάζεστε με το πρώτο ξύπνημα, είναι ένας καφές, οπότε οργανώστε ένα ξεχωριστό τραπεζάκι με όλα τα απαραίτητα και ξεκινήστε τη μέρα σας πιο οργανωμένα και ξεκούραστα.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος Ανακαίνιση Διακόσμηση 2020 πατώντας εδώ