Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Ελλάδα / ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Η τροπολογία που… διευκολύνει το ταξίδι του Τσίπρα με την συνοδεία 54 ατόμων!
ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Η τροπολογία που… διευκολύνει το ταξίδι του Τσίπρα με την συνοδεία 54 ατόμων!

ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Η τροπολογία που… διευκολύνει το ταξίδι του Τσίπρα με την συνοδεία 54 ατόμων!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Αντιδράσεις στα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η κυβέρνηση ψήφισε τροπολογία και μάλιστα με τη διαδικασία του επείγοντος, εν όψει της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Πάρο, σύμφωνα με την οποία δίνεται η δυνατότητα να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι το Δημόσιο, δηλαδή οι φορολογούμενοι θα καλύψουν τα έξοδα των αστυνομικών-φρουρών, αλλά και κυβερνητικών παρατρεχάμενων, προκειμένου να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Πρωθυπουργό και τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στελέχη της αντιπολίτευσης, στην κυβερνητική αποστολή για τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου στην Πάρο υπό τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας θα συμμετέχουν συνολικά 54 άτομα!

Πάντως, να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη τροπολογία εισήχθη στο νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνού, την οποία μάλιστα υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.