Αρχική Σελίδα / Πολιτισμός / ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας 2020!
ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας 2020!

ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας 2020!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Με τις ευλογίες και τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε εορταστική ατμόσφαιρα στη κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου της Λέσχης Ποντίων Ν.Καβάλας το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές της κυβέρνησης – Μακάριος Λαζαρίδης και Γιάννης Πασχαλίδης , ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης , ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Καβάλας αντιδήμαρχος προγραμματισμού και ανάπτυξης Γεώργιος Μιχαηλίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος και Πρόεδρος Δ.Σ.Εργοανάπτυξης Α.Μ.Θ. Αρχέλαος Γρανάς, οι Δημοτικοί σύμβουλοι- Αρής Βέρος,Δημήτρης Βογιατζής,Σωτήρης Παπαδόπουλος,ο Πρόεδρος του Δ.Η.Π.Ε.Θ.Ε. Σωκτράτης Μποζούδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλης Λεμόνιδης,ο Παύλος Γεωργιάδης πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας,εκπρόσωποι 20 πολιτιστικών φορέων ,πλήθος μελών και φίλων της παράδοσης ανταλλάσοντας ευχές για το νέο έτος!!!

Το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε ο Πρόεδρος του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας Γιώργος Περιφεράκης και το δώρο ήταν ένα βιβλίο <Μάρτυρες 100 Χρόνια μετά> ιστορικό ντοκουμέντο από μαρτυρίες προσφύγων Α΄γενιάς για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου του Νίκου Ασλανίδη.

Το Δ.Σ. της Λέσχης ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εορταστική εκδήλωση και εύχεται ολόψυχα ευτυχισμένο και ευλογημένο το νέο έτος , υγεία,χαρά και αγάπη.
Χρόνια Πολλά!!!!!!!