Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / LET’S DO IT GREECE 2015: Τη Μεγάλη Δευτέρα καθαρίζουμε τις ακτές της Καβάλας!
LET’S DO IT GREECE 2015: Τη Μεγάλη Δευτέρα καθαρίζουμε τις ακτές της Καβάλας!

LET’S DO IT GREECE 2015: Τη Μεγάλη Δευτέρα καθαρίζουμε τις ακτές της Καβάλας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες (μεμονωμένα είτε μέσω συλλόγων) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πανελλαδική εθελοντική δράση Let’s do it Greece απευθύνει η αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κορίνα Χιώτη Πρασσα. Για το λόγο καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στη συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 και ώρα 17.30 στο Δημαρχείο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ LETS DO IT GREECE

Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στην πανελλαδική εθελοντική δράση καθαρισμού Let’s do it Greece που θα διοργανωθεί την Κυριακή 26 Απριλίου 2015.

Η συγκεκριμένη εθελοντική εκστρατεία έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες πολίτες και εκατοντάδες εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σχολεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της είναι μέσα σε μια μέρα όλοι οι πολίτες να συντονιστούν ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ LETS DO IT GREECE 2

Ο Δήμος Καβάλας, μέσω της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας πάνω σε θέματα περιβαλλοντικής αγωγής συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή την κοινή εθελοντική δράση και συμμετέχει ενεργά.

Η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής θα αναλάβει το συντονισμό των εθελοντικών δράσεων που θα δηλωθούν, παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση και όλα τα τεχνικά μέσα (σακούλες, γάντια, κάδους, αυτοκίνητα για την μεταφορά των απορριμμάτων κ.α.).