Αρχική Σελίδα / Τεχνολογία / ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ… ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ: Μεγάλη διάκριση για την καβαλιώτικη εταιρεία Πληροφορικής LIONCODE!
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ… ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ: Μεγάλη διάκριση για την καβαλιώτικη εταιρεία Πληροφορικής LIONCODE!

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ… ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ: Μεγάλη διάκριση για την καβαλιώτικη εταιρεία Πληροφορικής LIONCODE!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (3 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 2.67 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Όταν πριν από περίπου δύο χρόνια πήραμε συνέντευξη από τον συνιδρυτή της LIONCODE, κ. Χρήστο Παπαδάκη, ήταν κάτι περισσότερο από φανερό πως η συγκεκριμένη εταιρεία Πληροφορικής είχε τις πιθανότητες με το μέρος της, ώστε να ξεχωρίσει σε κάθε επίπεδο. Εχέγγυο οι τέσσερις νεαροί επιστήμονες, που κόντρα στο Brain Drain που βιώνει η χώρα μας στα χρόνια της κρίσης, αποφάσισαν να επενδύσουν τις γνώσεις και τις ιδέες τους στον τόπο που τους «μεγάλωσε»… την Καβάλα!

«Business IT Excellence Awards»

Επιστέγασμα, αλλά και δικαίωση των υψηλών στόχων και οραμάτων των ιδρυτών της Lion Code, αποτέλεσε η βράβευση στα τέλη του Μαΐου στα «Business IT Excellence Awards», έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς για καινοτόμες εταιρείες πληροφορικής και εφαρμογές. Εκεί βρέθηκε ο συνιδρυτής και πλέον μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καβάλας, κ. Χρήστος Παπαδάκης, για να παραλάβει το βραβείο από τα χέρια του Διευθυντή της Microsoft Ελλάδος! Η καβαλιώτικη εταιρεία βρέθηκε και βραβεύθηκε μεταξύ κολοσσών της ελληνικής αγοράς όπως η Εurobank, η Αlpha bank, η Interamerican, η Cosmote κ.α. επιβεβαιώνοντας τη γοργή αναπτυξιακή της πορεία. «Το βραβείο μας έδωσε ικανοποίηση, χαμόγελο και δύναμη για να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Μάλιστα δεσμευτήκαμε να βρισκόμαστε ανάμεσα στους βραβευθέντες κάθε επόμενη χρονιά, μέσα από την καινοτομία των εργασιών μας.», μας δήλωσε ο κ. Παπαδάκης μετά τη σημαντική αυτή διάκριση.

Ανάπτυξη με γνώμονα τον τόπο

Σήμερα η LIONCODE συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες στο digital marketing και στην υλοποίηση ηλεκτρονικών καταστημάτων, ιστοσελίδων, native εφαρμογών για κινητές συσκευές, πλήρως παραμετροποιημένων προγραμμάτων μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης. Ταυτόχρονα, οι επιτυχημένες συνεργασίες με δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς οδήγησαν στην ίδρυση του υποκαταστήματός Θεσσαλονίκης και στον εμπλουτισμό του ανθρώπινου δυναμικού με νέους επιστήμονες με καταγωγή από την περιοχή μας.

Γιατί είπαμε… Η LIONCODE επιμένει ποιοτικά αλλά πάνω απ’ όλα… τοπικά!

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο www.lioncode.gr

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 39 πατώντας εδώ