Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μόδα - Ομορφιά / ΜΑΓΙΟ 2020: Μπικίνι & Ολόσωμα… Στα οποία αξίζει να δώσετε σημασία!
ΜΑΓΙΟ 2020: Μπικίνι & Ολόσωμα… Στα οποία αξίζει να δώσετε σημασία!

ΜΑΓΙΟ 2020: Μπικίνι & Ολόσωμα… Στα οποία αξίζει να δώσετε σημασία!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

 

Είτε είστε γυναίκα της παραλίας, είτε της πισίνας, λάτρης του μπικίνι ή του ολόσωμου, σίγουρα σας αξίζει ένα μαγιό μέσα στη μόδα της εποχής, που θα δώσει στιλ στις διακοπές σας. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας για φέτος το καλοκαίρι, ένα καινούριο μαγιό σίγουρα θα σας ανεβάσει τη διάθεση και για να σας διευκολύνουμε, σας διαλέξαμε τα παρακάτω.

Animal Print

Το λεοπάρ είναι κάθε χρόνο στη μόδα, είτε σε τοπ και φορέματα, ακόμη και σε παπούτσια. Για φέτος βρίσκεται στα μαγιό, μπικίνι ή ολόσωμα.

Ruffle Sleeve

Τα κυματιστά μανίκια και τα τελειώματα, είναι ακόμα μια τάση για το 2020. Μια μικρή λεπτομέρεια που όμως κάνει την διαφορά σε σχέση με τα κλασικά μαγιό.

One Shoulder

Ολόσωμα μαγιό με τον ένα ώμο ελεύθερο, είναι η sexy τάση για φέτος. Ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και προφανώς είναι κάτι διαφορετικό.

Ψηλόμεσο Μπικίνι

Μπικίνι όπου το κάτω κομμάτι διαθέτει παραπάνω ύφασμα με σκοπό να το κάνει πιο άνετο και λέγεται πως αυτή η τάση θα μείνει για πολλά χρόνια.

Με Ζώνη

Ολόσωμα μαγιό, με την ζώνη να είναι το σημείο αναφοράς τους και αυτό που τραβάει τα βλέμματα. Ζώνες κλασικές ή ακόμα και σχοινί με μεγάλο κόμπο.

MUST ΧΡΩΜΑΤΑ

Το ασπρόμαυρο καθώς και το σοκολατί, είναι δύο αποχρώσεις που φαίνεται να κερδίζουν έδαφος για φέτος, χωρίς να μένουν έξω οι κλασικές αξίες του λευκού, του κόκκινου αλλά και του φλοράλ.