Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΜΑΙΡΗ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Κεντρική προεκλογική Ομιλία!
ΜΑΙΡΗ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Κεντρική προεκλογική Ομιλία!

ΜΑΙΡΗ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Κεντρική προεκλογική Ομιλία!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Σε μεγάλο ακροατήριο, αλλά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα όσα αναφέρθηκε, η υποψήφια Βουλευτής κα Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου – Κασμένη, μίλησε την Κυριακή 30 Ιουνίου στην Καβάλα.

Η διακεκριμένη ποινικολόγος με την γνωστή ευφράδεια λόγου που τη διακρίνει, αλλά με σεμνότητα και ρεαλισμό, αναφέρθηκε στις θέσεις και το πρόγραμμα της Ν.Δ. κάνοντας συχνές αναφορές στο πρόσωπο του Προέδρου κι αυριανού Πρωθυπουργού της χώρας, όπως τόνισε, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς κι όλα όσα πρεσβεύει σήμερα το κόμμα της Ν.Δ. Η Μαίρη, όπως θέλει να την αποκαλούν όσοι εγκρίνουν και υποστηρίζουν την υποψηφιότητα της, αναφέρθηκε στους βασικούς τομείς, όπου παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια, στρεβλώσεις και αδικίες, μ αποτέλεσμα η ανασφάλεια να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική κοινωνία. Η Ν.Δ όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δεν είναι ένας κομματικός χώρος αποκλεισμών και μονοδιάστατης πολιτικής αντίληψης. Είναι η επιτομή της δημοκρατίας. Είναι ο χώρος που μπορεί και θα ενώσει τους Έλληνες δημιουργώντας προϋποθέσεις συνεργασιμότητας, αλληλεγγύης και κοινωνικού δικαίου. Γι αυτό το πρόγραμμα που σχεδιάστηκε βάσει των αναγκών της Ελληνικής κοινωνίας, θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία της 7ης Ιουλίου, γιατί ο χρόνος πλέον για χώρα μας είναι πιο πολύτιμος από ποτέ.

Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου – Κασμένη

”Το πρόγραμμα της ΝΔ απευθύνεται σε όλους, σε όλα τα στελέχη που την τελευταία διετία αγωνιστήκαμε για να συντάξουμε ένα ολοκληρωμένο πολιτικό πρόγραμμα και να κάνουμε το όραμα πράξη, για να επανέλθει η κανονικότητα στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων και να αποκατασταθεί η νομιμότητα στη χώρα. Η Ελλάδα είμαστε εμείς. Όλοι οι Έλληνες πολίτες αλλά και οι σημερινοί φιλοξενούμενοι είτε πρόκειται για πρόσφυγες, είτε για οικονομικούς μετανάστες, είτε για διερχόμενους που δεν κατέχουν νόμιμα μέσα, με την κυβέρνηση της ΝΔ θα αντιμετωπιστούν άμεσα σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Με τον τρόπο αυτό θα αποκατασταθούν τόσο οι εργασιακές παρανομίες όσο και η κατάχρηση του δικαιώματος εργασίας.

Η στήριξη στην ελληνική οικογένεια για την αποκατάσταση της οικονομικής της ανεξαρτησίας και στο δικαίωμα της αξιοπρεπούς διαβίωσης είναι πρωταρχικό μέλημα της κοινωνικής πολιτικής της ΝΔ.

Οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν τους Έλληνες να διστάζουν να πουν ότι είναι Χριστιανοί ορθόδοξοι ,να αναρτήσουν την ελληνική σημαία, και τους ώθησαν να αγωνίζονται για την καταγωγή τους ως Μακεδόνες.

Όλη η περιφερειακή ενότητα Καβάλας, πρέπει και θα μπει στον χάρτη της ανάπτυξης, με φυσικό αέριο, σιδηροδρομική σύνδεση, λιμάνια κατάλληλα να εξυπηρετούν τις εμπορικές και επιβατικές ανάγκες. Στήριξη στα αγροτικά ζητήματα. Αναπτυξιακά εργαλεία για τη δημιουργία νέων δραστηριοτήτων αλλά και υποστήριξης του τομέα τουρισμού, όπως και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γενικότερα , με ρεαλιστικές φορολογικές ελαφρύνσεις και δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης κι όχι εξαφάνισης, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς έχει καταφέρει, χάνοντας ακόμη και την ελάχιστη επικοινωνία με την μεσαία τάξη.

Να αποκαταστήσει με λίγα λόγια, ότι η Ελληνική οικογένεια, επιχείρηση και προσπάθεια, είχε επιτευχθεί, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει συμφέροντα ημετέρων και μόνο.

Είμαστε εδώ, κοντά σας, για να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα χείλη μας, με αισιοδοξία και πραγματική ελπίδα για καλύτερες μέρες.

Με αγάπη για τον συνάνθρωπο μας, όπως έχουμε διδαχθεί από την Χριστιανική μας πίστη, την οποία τιμούμε και σεβόμαστε.

Με φροντίδα, αλλά και προνοητικότητα, για την αποκατάσταση των αδικιών, είτε πρόκειται για τη μερίδα των συνταξιούχων, είτε για τους νέους μας, όπως κι όλους τους Έλληνες πολίτες, που μόνο παράπονα μας εκφράζουν από την πολιτική αντιμετώπιση των τελευταίων ετών.

Αντί λοιπόν να τάζουμε επιδόματα πείνας, καλλιεργώντας μέσα στη κοινωνία την ηττοπάθεια και την απραγία, η αυτοδύναμη με τη δική σας στήριξη κυβέρνηση της Ν.Δ. με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας, μπορεί να βάλει μπρος τη παραγωγική μηχανή και να κάνει πραγματικότητα τις θετικές εξελίξεις, που όλοι επιζητούμε.

<<Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν υποσχόμαστε απλά, δεσμευόμαστε να πετύχουμε σ΄ όσα ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε.>>

Κλείνοντας την ομιλία της κα Χατζηκωνσταντίνου, ευχαρίστησε όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, δεσμευόμενη ότι, η ψήφος στο πρόσωπο της θ’ αποτελέσει την εντολή εκπροσώπησης όλων των πολιτών, ώστε να διεκδικηθούν όσα έχουν καταγραφεί από τους πολίτες όλο αυτό το διάστημα που τους επισκέπτεται από άκρη σε άκρη όλου του νομού και συνομιλεί μαζί τους, ως ίση προς ίσους.