Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΜΑΙΡΗ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Στους Φιλίππους!
ΜΑΙΡΗ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Στους Φιλίππους!

ΜΑΙΡΗ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Στους Φιλίππους!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Τη Δευτέρα το βράδυ η κα. Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου παρευρέθηκε στην συνάντηση των κατοίκων των Φιλίππων που διαμαρτύρονταν έντονα για την λειψυδρία και το τραγικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στα σπίτια τους καθημερινά.

Οι κάτοικοι αναφέρθηκαν στο προβληματικό δίκτυο ύδρευσης από την υφιστάμενη γεώτρηση προς την δεξαμενή, τις επαναλαμβανόμενες βλάβες που, κατά την άποψή τους, οφείλονται στην κακή κατασκευή, στην έλλειψη μειωτήρων, στα συνεχή σκασίματα των σωλήνων και την ανεξέλεγκτη διαρροή παρά την συνεχή παρουσία της τεχνικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑ στις συνεχόμενες βλάβες.

Ο νομίατρος κος. Χ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στην αυξημένη ύπαρξη νιτρικών στα νερά της υφιστάμενης γεώτρησης που καθιστά το νερό στα όρια της επικινδυνότητας για τη δημόσια υγεία.

Η κα. Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου παίρνοντας τον λόγο επεσήμανε πως είναι έτοιμη να συνδράμει με άμεση γραπτή αναφορά των καταγγελλομένων προς κάθε δημόσια υπηρεσία και αρχή, αλλά κυρίως τόνισε την πολιτική της θέση, ως υποψήφια βουλευτής με τη Νεα Δημοκρατία, την απαίτηση για σύνδεση των Φιλίππων με το κεντρικό δίκτυο υδροδότησης.