Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Έργο εθνικής σημασίας ο οδικός άξονας Ε61 Καβάλα-Δράμα-Σέρρες!
ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Έργο εθνικής σημασίας ο οδικός άξονας Ε61 Καβάλα-Δράμα-Σέρρες!

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Έργο εθνικής σημασίας ο οδικός άξονας Ε61 Καβάλα-Δράμα-Σέρρες!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Οι πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή Σερρών κ. Χατζηβασιλείου για την προτεραιότητα του δρόμου Δράμα – Αμφίπολη σε βάρος του οδικού άξονα Καβάλα-Δράμα-Σέρρες είναι επιεικώς απαράδεκτες και δείχνουν πλήρη άγνοια του θέματος.

Τέτοια σενάρια διακινούνται, επειδή η δική μας διεκδίκηση και πίεση είναι ανύπαρκτη.

 Ο οδικός άξονας Ε61 είναι ώριμο έργο, είναι στις προτεραιότητες τόσο του Υπουργείου Υποδομών όσο και της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και εξυπηρετεί τη σύνδεση και των τριών πόλεων (Καβάλα, Δράμα, Σέρρες) με τον διευρωπαϊκό άξονα Θεσσαλονίκη – Σόφια και φυσικά την Εγνατία οδό.

Τα οφέλη (εμπορικά, τουριστικά, αναπτυξιακά) που προκύπτουν για όλους από την κατασκευή του Ε61 είναι πολύ σημαντικά και πολύ ανταγωνιστικά σε σχέση με κάθε άλλον σχεδιασμό.

Όλοι οι τοπικοί παράγοντες και φορείς, και φυσικά ο νέος Δήμαρχος Καβάλας, πρέπει να κάνουν τα πάντα ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστες εξελίξεις και να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό η μελέτη και η κατασκευή του Ε61 (ειδικά το ώριμο τμήμα Καβάλα-Δράμα), μαζί με την ολοκλήρωση των υποδομών του εμπορικού λιμένα της Ν. Καρβάλης.