Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ: Βράβευση των ελλήνων καλλιτεχνών με καριέρα στο εξωτερικό!
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ: Βράβευση των ελλήνων καλλιτεχνών με καριέρα στο εξωτερικό!

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ: Βράβευση των ελλήνων καλλιτεχνών με καριέρα στο εξωτερικό!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Βράβευση των ελλήνων καλλιτεχνών με καριέρα στο εξωτερικό από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Ελλήνων Ηθοποιών(Τ.Α.Σ.Ε.Η.) Μεταξύ τους και η Μαρία Καραβία.

“Έλληνες καλλιτέχνες σε όλη τη Γη”, ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Εθνικό Θέατρο-ΡΕΧ, που διοργάνωσε το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για την παρουσίαση Ημερολογίου-Λευκώματος του 2020, προς τιμήν και αφιερωμένο στους Έλληνες καλλιτέχνες που εργάστηκαν και προέβαλαν τον ελληνικό πολιτισμό τα τελευταία 150 χρόνια σε όλον τον κόσμο. Ανάμεσά τους και η Μαρία Καραβία, τιμώμενη για την 20 χρόνων πολιτιστική της προσφορά στην Γερμανία. Ιδιαίτερη στιγμή και πολύ σημαντική η αναγνώριση και η τιμή για όλους τους καλλιτέχνες που διέπρεψαν καλλιτεχνικά σε όλο τον κόσμο. Από τους σταρ του Χόλυγουντ (Σπύρο Φωκά, Θεόδωρο Ρουμπάνη, Μελίνα Μερκούρη, Κατίνα Παξινού, Ειρήνη Παππά, κλπ.) έως τους σημερινούς που εργάζονται και προβάλλουν τον ελληνικό πολιτισμό σε όλη την γη, από την Σουηδία έως την Αφρική και από τις Η.Π.Α. έως την Κίνα.

Τα έσοδα από την πώληση του επετειακού συλλεκτικού ημερολογίου(12 Ευρώ) θα πάνε για την ενίσχυση των ανέργων, άστεγων και αδύναμων οικονομικά ηθοποιών. Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν το ημερολόγιο και να ενισχύσουν αυτήν την πρωτοβουλία, μπορούν να τηλεφωνήσουν στο Τ.Α.Σ.Ε.Η. Τηλ. 2103815879 ή στην πόλη μας, στο Θεατρικό Εργαστήρι της «Θεάτρου Ανάβασις». Τηλ. 6976879029, όπου διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό.