Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Βράβευσε τη Σταυρούλα Τσολακίδου!
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Βράβευσε τη Σταυρούλα Τσολακίδου!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Βράβευσε τη Σταυρούλα Τσολακίδου!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Κατάμεστο ήταν το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Θόδωρου Μαρκόπουλου, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στο πλαίσιο της τελετής κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το «παρών» έδωσαν, πλην του οικοδεσπότη κ. Μαρκόπουλου, όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Περιφερειακή Αναγέννηση», πλην του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κώστα Αντωνιάδη, ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης (σ.σ. έτυχε το ένα από τα δύο φλουριά, ενώ το άλλο βρέθηκε στο κομμάτι του Ιορδάνη Παπαντίδη), ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ., Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, κ.κ. Προκόπιος, οι δήμαρχοι Καβάλας και Παγγαίου, Δήμητρα Τσανάκα και Φίλιππος Αναστασιάδης αντίστοιχα, όπως κι οι πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων, Γιώργος Γραμμένος και Κώστας Γάκης, καθώς κι εκπρόσωποι από τις αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές.

Στη διάρκεια της τελετής, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας βράβευσε την Σταυρούλα Τσολακίδου για την ανάδειξη της για τρίτη φορά ως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Σκάκι, αυτή τη φορά στην κατηγορία -16 ετών.