Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Μ’ΑΠΑΤΑΕΙ…ΔΕΝ Μ’ΑΠΑΤΑΕΙ: Πως θα πάρετε χαμπάρι ότι δεν σας είναι και τόσο πιστή!
Μ’ΑΠΑΤΑΕΙ…ΔΕΝ Μ’ΑΠΑΤΑΕΙ: Πως θα πάρετε χαμπάρι ότι δεν σας είναι και τόσο πιστή!

Μ’ΑΠΑΤΑΕΙ…ΔΕΝ Μ’ΑΠΑΤΑΕΙ: Πως θα πάρετε χαμπάρι ότι δεν σας είναι και τόσο πιστή!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η λέξη «απιστία» σίγουρα θα έχει διαφορετικό ορισμό, ανάλογα με αυτόν που ρωτάς. Ορισμένοι θεωρούν απιστία ένα μήνυμα στο Facebook. Άλλοι θεωρούν απιστία ξεκάθαρα το sex. Άλλοι πάλι πιστεύουν πως απιστία είναι ακόμα και αν χαμογελάσει σε κάποιον άλλον ή δεχτεί κέρασμα σε μπαρ… Υπερβολή μεν, αλλά υπάρχουν κι αυτά δε!

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά σημάδια που θα ήταν καλό να μην αγνοήσετε αν θέλετε να έχετε το… κεφάλι σας καθαρό!

#1 Social Media

Σε περίπτωση που έχετε σχέση με μια κοπέλα και εκείνη αποφεύγει επανειλημμένα να γίνει και «φίλη» σας στο Facebook, τότε κάτι μοιάζει ύποπτο αφού φαίνεται πως έχει την ανάγκη να σας κρύψει πράγματα.

#2 Κωδικοί παντού

Κωδικοί και μπερδεμένα «μοτίβα» στο κινητό, κωδικοί στο λάπτοπ, αλλαγή κωδικών ακόμα και στον συναγερμό του σπιτιού. Δε χρειάζεται κάτι άλλο για να καταλάβετε…

#3 Κινητό πάντα μαζί

Σε περίπτωση που έχει καταλάβει ότι μάθατε τον κωδικό του κινητού της και δεν τον αλλάζει, πολύ απλά για να θολώσει τα νερά… τότε δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσει μόνο του ποτέ και θα γίνει ένα με το χέρι της!

#4 Απάντηση με ερώτηση

Επιστρέφει συχνά στο σπίτι, αρκετές ώρες μετά το τέλος της εργασίας της και πολύ απλά την ρωτάτε «Πού ήσουν;»… και απαντάει «Πού ήμουν;». Ή την ρωτάτε «Τι έκανες;»… και απαντάει «Τι έκανα;». Όταν δεν υπάρχει απευθείας ξεκάθαρη απάντηση, τότε μάλλον ήταν κάπου που δεν έπρεπε και έκανε και κάτι που σίγουρα δεν έπρεπε!

#5 Κοιμάται χώρια

Αν την πιάσετε να «δημιουργεί» μαζί σας τσακωμούς που δεν υπάρχουν και στο τέλος να το παίζει θύμα και να τρέχει να κοιμηθεί στον καναπέ, τότε μάλλον αυτό ήθελε εξ αρχής.

#6 Νέες φίλες

Εκεί λοιπόν που ακούγατε συνέχεια για τις φίλες Μαρία και Κατερίνα, ξαφνικά ακούτε για μια νέα κολλητή από το πουθενά. Τόσο κολλητή… που την βλέπει συνέχεια με κάθε πρώτη ευκαιρία.

#7 SEX

Δεν θέλει και πολύ! Αν βρίσκει συνεχώς αφορμές για να μην κάνετε σεξ, τότε σίγουρα κάτι έχει σπάσει μέσα της ή υπάρχει κάποιος άλλος που την καλύπτει σε αυτό το κομμάτι.

Ενδείξεις;

Σίγουρα τα παραπάνω είναι απλώς ενδείξεις βγαλμένες από καθημερινές ιστορίες απιστίας και δεν σημαίνει πως αν η κοπέλα σας αλλάζει συνέχεια κωδικούς, κάνει μπάνιο με το κινητό και δεν κάνει σεξ μαζί σας… σας απατά! Ή μήπως ναι;

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος Αντρική Υπόθεση 2019 πατώντας εδώ