Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Σε Καβάλα & Ξάνθη τέσσερις μέρες πριν το ματς ΑΟΞ-ΠΑΟΚ!
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Σε Καβάλα & Ξάνθη τέσσερις μέρες πριν το ματς ΑΟΞ-ΠΑΟΚ!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Σε Καβάλα & Ξάνθη τέσσερις μέρες πριν το ματς ΑΟΞ-ΠΑΟΚ!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Στην Καβάλα και την Ξάνθη θα βρεθεί στις 26 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην πόλη της Ξάνθης, στο περιθώριο της επίσκεψής του στην γειτονική Καβάλα, όπου σε μια πανηγυρική εκδήλωση αναμένεται να υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπρίσοφ, στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ, ενώ στην Ξάνθη θα εγκαινιάσει την νέα πτέρυγα του εργοστασίου Γερμανός στο Όλβιο.

Η ατζέντα της διμερούς συνάντησης θα περιέχει θέματα ενέργειας, οικονομίας, τουρισμού επενδύσεων και υλοποίηση έργων συνδεσιμότητας στην περιοχή.

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί τρεις συναντήσεις στο πλαίσιο αυτό (Σόφια, 27-7-2010, Αθήνα, 17-12-2012, Σόφια, 1-8-2016) και είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί εκτός των πρωτευουσών των δύο χωρών.

Μετά την πανηγυρική τελετή υπογραφής του διμερούς συμφώνου συνεργασίας αναμένεται να μεταβεί στην γειτονική Ξάνθη για να εγκαινιάσει την νέα πτέρυγα του εργοστασίου Γερμανός στο Όλβιο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η ημερομηνία του ερχομού του Μητσοτάκη στην Ξάνθη στις 26 του Φλεβάρη. Τέσσερις μέρες δηλαδή πριν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στα Πηγάδια ανάμεσα στον ΑΟΞ και τον ΠΑΟΚ.

Μετά  και την δημοσιοποίηση του σκεπτικού της απόφασης της ΕΕΑ  δεν αναμένεται να επιβληθεί κάποια ποινή στον  ΠΑΟΚ και στην Ξάνθη μέχρι την άφιξη του πρωθυπουργού για να μην υπάρξουν και αντιδράσεις

Πηγή: sfina.gr