Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / ΜΟΔΑ: 3 Τάσεις που πρέπει να αποχαιρετήσετε!
ΜΟΔΑ: 3 Τάσεις που πρέπει να αποχαιρετήσετε!

ΜΟΔΑ: 3 Τάσεις που πρέπει να αποχαιρετήσετε!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η ανδρική μόδα αλλάζει με ταχείς ρυθμούς, επομένως είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε και να φορέσετε κομμάτια που δεν σας ταιριάζουν ή δεν σας αρέσουν απόλυτα. Καθώς όμως περνάει ο καιρός μπορείτε να διακρίνετε ποιες από τις ανδρικές τάσεις θα κρατήσετε και ποιες είναι αυτές που πρέπει να γίνουν παρελθόν! Δείτε παραδίπλα λοιπόν ποια είναι τα 3 ανδρικά trends που πρέπει να οπωσδήποτε να αποχαιρετήσετε!

#1 Τα πολύ μακριά T-shirts

Οι λόγοι που πρέπει να πετάξετε τα πολύ μακριά T-shirts είναι πολλοί. Αρχικά, είναι τελείως άβολα. Δεύτερον, αδικούν πολύ το σώμα σας γιατί κρύβουν τις αναλογίες σας και κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται κοντά. Τέλος, δείχνουν τελείως εφηβικά και δεν ταιριάζουν καθόλου σε ένα κομψό casual ντύσιμο.

#2 Τα φθαρμένα παπούτσια

Κάποτε θεωρούσαμε πολύ cool τα παπούτσια να είναι φθαρμένα και ειδικά τα all stars. Αν όμως είστε ενήλικες πρέπει να δίνετε προσοχή στην κατάσταση των υποδημάτων σας. Τα φθαρμένα παπούτσια πλέον θεωρούνται σημάδι ότι παραμελείτε την εμφάνιση σας και δεν είστε προσεγμένοι.

#3 Τα πολύ κολλητά μπλουζάκια και πουκάμισα

Τα κολλητά μπλουζάκια και πουκάμισα μπορεί να αναδεικνύουν το γυμνασμένο κορμί σας αλλά είναι κακόγουστα. Αφήστε που φαίνεται σαν να είναι παλιά γιατί είναι μικρά για το σώμα σας. Επιλέξτε μπλούζες ή πουκάμισα που να έχουν κανονική εφαρμογή… θα πετύχετε ένα πιο κομψό outfit.