Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: Συνάντηση με τον Υφυπουργό εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης!
ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: Συνάντηση με τον Υφυπουργό εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης!

ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: Συνάντηση με τον Υφυπουργό εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΟΥΡΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΘΟΔΩΡΟ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, Θόδωρο Καράογλου, είχε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, κατά τη διάρκεια της οποίας τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Καβάλας ζήτησε τη στήριξη του κ. Καράογλου, για την κατά το δυνατόν συντομότερη επίλυση των σημαντικών κυκλοφοριακών προβλημάτων που υπάρχουν στην ανατολική πλευρά της Καβάλας, από την πτώση της γέφυρας στο παλιό νοσοκομείο, καθώς και για την επίσπευση των διαδικασιών δημοπράτησης της μελέτης που αφορά την κατασκευή της Περιμετρικής.

Επίσης, αναφέρθηκε στο θέμα των καταστροφών που υπέστησαν διάφορες περιοχές του Δήμου Καβάλας, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της προηγούμενης περιόδου, ζητώντας τη συνδρομή του Υφυπουργού Εσωτερικών για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αναγκαιότητα αναβάθμισης του τοπικού οδικού δικτύου και στην άρση του αποκλεισμού της Καβάλας από το δίκτυο οικιακού φυσικού αερίου που πρόκειται να κατασκευάσει η ΔΕΔΑ.

Ο κ. Καράογλου, αφού σημείωσε με προσοχή όσα του επισήμανε ο Δήμαρχος Καβάλας, υπογράμμισε πως θα προωθήσει στους αρμόδιους υπουργούς τα αιτήματα που του υποβλήθηκαν και τόνισε με έμφαση ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής, μέσω των συνεργασιών που έχει αναπτύξει τους τελευταίους μήνες, με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους κοινωνικούς εταίρους.