Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / ΜΟΥΣΙ… επιμελώς ατημέλητο!
ΜΟΥΣΙ… επιμελώς ατημέλητο!

ΜΟΥΣΙ… επιμελώς ατημέλητο!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ας πάρουμε τα πράγματα από την πολύ αρχή. Υπάρχουν οι εποχές του clean-cut, υπάρχουν οι εποχές του μουστακιού, υπάρχουν και οι εποχές των μουσιών. Προφανώς τα τελευταία αρκετά χρόνια ζούμε σε αυτή την τελευταία. Στο σήμερα, παρότι δεν του φαίνεται, το μούσι είναι και αυτό που χρειάζεται την έστω minimum περιποίηση.

Μάθετε το πρόσωπό σας

Δεν χρειάζεται και Νόμπελ στην αστροφυσική για να καταλάβει κανείς ότι το μούσι δεν πάει σε όλους. Υπάρχουν κάποια πρόσωπα στα οποία ταιριάζει περισσότερο και κάποια άλλα που δεν κάθεται και πάρα πολύ καλά. Ανάλογα με τα ζυγωματικά σας και το σχήμα του προσώπου. Το ίδιο ισχύει και για το πώς φυτρώνουν τα ίδια τα γένια σας. Αν είναι για παράδειγμα ανομοιογενή, σίγουρα δεν θέλετε να είναι πολύ μακριά. Αν είναι πολύ πυκνά σίγουρα θέλετε τριμάρισμα.

Μην κάνετε αυστηρές γραμμές

Το να έχετε μούσι είναι ο ορισμός αυτού του παλιού παραδοσιακού «επιμελώς ατημέλητου» look. Όταν παίρνετε και κάντε πολύ αυστηρές και ολόϊσιες γραμμές στο πρόσωπό σας, υπάρχει περίπτωση να μοιάζετε σαν να αυτοζωγραφιστήκατε με μαρκαδόρο. Δεν θα το θέλατε αυτό… έτσι δεν είναι;

Μην τρελαίνεστε κιόλας

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα σε αυτή στη ζωή. Η περιποίηση του μουσιού είναι κάτι σημαντικό. Η εμμονή με αυτό όμως βγαίνει προς τα έξω. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να του φέρεστε σαν να είναι το «κακομαθημένο» σας παιδί. Ούτε να το πασπατεύετε κάθε τρεις και λίγο, τρίβοντάς το, σαν να είστε έτοιμοι να απαντήσετε στο πιο σημαντικό ερώτημα του κόσμου.