Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / Διακόσμηση / ΜΠΑΝΙΟ: Επιστροφή στο χωριό!
ΜΠΑΝΙΟ: Επιστροφή στο χωριό!

ΜΠΑΝΙΟ: Επιστροφή στο χωριό!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Λέγεται πως ένα επιτυχημένο μπάνιο δεν είναι αυτό που θα έχει την αψεγάδιαστη εμφάνιση, με τις μπαταρίες τελευταίες γενιάς, την «έξυπνη» ντουζιέρα ή ακόμα και αυτό που θα έχει την τελευταία λέξη της μόδας επάνω του… αλλά εκείνο που θα είναι απόλυτα λειτουργικό και πρακτικό για τις καθημερινές σας ανάγκες. Το «Country Style» ήρθε να «πατήσει» πάνω σε αυτή τη λογική, αφού μας φέρνει μπάνια με αναδρομές από το παρελθόν, με εικόνες άλλης εποχής, που ταυτόχρονα είναι και μέσα στη μόδα, αφού το συγκεκριμένο στυλ είναι ο, τι πιο σύγχρονο μπορεί κανείς να ανακαλύψει.

Country, Retro ή Vintage. Όπως κι αν το αποκαλέσετε… θα είστε σίγουρα εντός εποχής και παρακάτω σας έχουμε ιδέες για να εντάξετε την τάση στο δικό σας μπάνιο!

Ταπετσαρία

Μια Vintage ταπετσαρία φέρνει αμέσως την εικόνα της πολυτέλειας στον χώρο και γυρνώντας το χρόνο πίσω, θα δείτε πολλές αντίστοιχες σε παλάτια και ανάκτορα.

Καθρέφτες

Μια άχρηστη παλιά κορνίζα και ένα κομμάτι καθρέφτη, μπορούν να δημιουργήσουν εκ νέου ένα νέο καθρέφτη τόσο ιδιαίτερο και ζηλευτό, που θα μπορούσατε άνετα να βρείτε σε καταστήματα με vintage αντικείμενα.

Φύση

Τοποθετήστε ράφια ή ντουλάπια με απομίμηση ξύλου ή μασίφ, συνδυάζοντάς τα με ξύλινα αντικείμενα και μια ταπετσαρία αντίστοιχου στυλ. Ολοκληρώστε με διάφορα φυτά.

Αξεσουάρ

Ξύλινα ή ψάθινα καλαθάκια, παλιά βοηθητικά έπιπλα που μπορείτε να αναπαλαιώσετε μόνοι σας, ακόμα κι ένας δίσκος καφενείου που θα μαζεύετε όλα τα μικροαντικείμενα.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος Ανακαίνιση Διακόσμηση 2020 πατώντας εδώ