Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑ: Μαντάρα τα έκανε ο Λαζαρίδης!
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑ: Μαντάρα τα έκανε ο Λαζαρίδης!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑ: Μαντάρα τα έκανε ο Λαζαρίδης!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η επίσκεψη του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πόλη της Καβάλας και η πρώτη προσέγγιση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα στελέχη της γαλάζιας παράταξης στο νομό μας μάλλον κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία.

Όλα ξεκίνησαν καλά

Ήδη από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας τα τηλεφωνήματα από το στρατηγείο της Νέας Δημοκρατίας έδιναν και έπαιρναν έτσι ώστε κατά την επίσκεψη του Μακάριου Λαζαρίδη στην Καβάλα να πραγματοποιηθούν όσες περισσότερες συναντήσεις ήταν εφικτό ιδίως με όσους βοήθησαν και υποστήριξαν ανοιχτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές. Και πράγματι μέχρι το πρωί του Σαββάτου πολλά από τα νεοεκλεγέντα στελέχη των τοπικών οργανώσεων αλλά και απλά μέλη του κόμματος ήταν “stand by” για τη συνάντηση με τον Μακάριο Λαζαρίδη.

Τον πήρανε “α λα μπρατσέτα”

Παρά όμως τις εξαγγελίες του Κυριάκου για τη νέα φιλοσοφία του κόμματος, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έγιναν για ακόμη μία φορά στο ίδιο έργο θεατές. Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο Διευθυντής του Δήμου Μπάμπης Δράκος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Χριστοφιλογιάννης και γνωστός (νεοδημοκράτης όπως αποδεικνύεται) δημοσιογράφος της περιοχής μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και το χρόνο του κου Λαζαρίδη με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιήσει σχεδόν καμία συνάντηση με τη βάση του κόμματος.

Εντονος προβληματισμός

Μόνο καλά δεν ήταν τα δείγματα γραφής για τους περισσότερους από αυτούς που στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ χαρακτηριστική ήταν η φράση παλαιού μέλους της Νέας Δημοκρατίας που είπε: “Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου! Οι νέοι αυλικοί θα κάνουνε κουμάντο και οι υποψήφιοι για αυλικοί ήδη άρχισαν να φαίνονται!”

Τόσο πολλοί που δεν πρόλαβε να συναντήσει αυτούς που θα έπρεπε ο κος Λαζαρίδης, θα προσθέταμε εμείς! Και μείνανε με το ακουστικό στο χέρι!

Συντακτική ομάδα tipaki.gr