Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / NISSAN: Φτιάξτε μόνοι σας … το αυτοκίνητο που θέλετε!
NISSAN: Φτιάξτε μόνοι σας … το αυτοκίνητο που θέλετε!

NISSAN: Φτιάξτε μόνοι σας … το αυτοκίνητο που θέλετε!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Μία νέα και πολύ χρηστική εφαρμογή διαθέτει η Nissan στην επίσημη ιστοσελίδα της και βοηθά όσους θέλουν να αποκτήσουν καινούργιο αυτοκίνητο και να το διαμορφώσουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

Όπως θα δείτε και θα… δημιουργήσετε στον υπολογιστή ή το tablet σας, υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως η δυνατότητα να επιλέξεις το χρώμα που θες, τον εξοπλισμό, τις ζάντες και γενικότερα αυτά που θέλεις να βάλεις στο αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα εμφανίζετε σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη, οπότε γνωρίζεις από πριν πως είναι το αυτοκίνητο που έχεις στο μυαλό σου και σκέφτεσαι να αποκτήσεις!To Nissan Juke είναι ένα από τα πιο trendy Crossover - SUV που κυκλοφορούν...To Nissan Juke είναι ένα από τα πιο trendy Crossover – SUV που κυκλοφορούν…
Διαμόρφωση ανάλογα με τα γούστα
Οι δυνατότητες διαμόρφωσης αφορούν τον εξωτερικό αλλά και εσωτερικό διάκοσμο ενώ το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να αποθηκευτεί και να διαμορφωθεί ανάλογα.

Για παράδειγμα, το Nissan Juke που είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο μπορεί να διαμορφωθεί με τις επιλογές που υπάρχουν σε ένα μοναδικό αυτοκίνητο που όμοιό του μπορεί και να μην κυκλοφορεί.
Σπορ χαρακτηριστικά για το ιαπωνικό μοντέλο που απευθύνεται κυρίως σε νεανικά κοινά...Σπορ χαρακτηριστικά για το ιαπωνικό μοντέλο που απευθύνεται κυρίως σε νεανικά κοινά…

Το εσωτερικό του Nissan Juke...

Το εσωτερικό του Nissan Juke…
Πηγή: zougla.gr