Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Auto - Moto / ΝΤΟΥΜΠΆΙ: Τα ασθενοφόρα… Super Cars!
ΝΤΟΥΜΠΆΙ: Τα ασθενοφόρα… Super Cars!

ΝΤΟΥΜΠΆΙ: Τα ασθενοφόρα… Super Cars!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Στην Ελλάδα του 2019, όπου ο στόλος των κρατικών αυτοκινήτων βρίσκεται στα πρόθυρα της… αναγκαστικής απόσυρσης, η συγκεκριμένη είδηση μοιάζει μάλλον με ανέκδοτο. Και όμως μην γελάτε… Κλάψτε καλύτερα γιατί είναι πέρα ως πέρα αληθινή!

Στο Ντουμπάι

Το διοικητικό κέντρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι μία από τις πιο πλούσιες πόλεις του κόσμου. Τα πάντα λάμπουν, με τον Σεΐχη να δαπανά τεράστια ποσά για να κάνει το εμιράτο σημείο αναφοράς. Έτσι, μετά την αστυνομική υπηρεσία η οποία διαθέτει έναν από τους καλύτερους και ακριβότερους στόλους περιπολικών, σειρά παίρνει η υπηρεσία ασθενοφόρων Dubai Corporation for Ambulance Services (DCAS).

Τα νέα «ασθενοφόρα»

Το «998» του Ντουμπάι μόλις παρέλαβε ένα Nissan GT-R και μία Corvette C7 Gran Sport. Τα πανίσχυρα supercar θα χρησιμοποιηθούν από το νοσοκομείο Zulekha ως οχήματα έκτακτης ανάγκης, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες τροχαίων ατυχημάτων. Αμφότερα, είναι βαμμένα στα χρώματα της DCAS και εξοπλισμένα με τα βασικά είδη πρώτων βοηθειών, όπως φιάλες οξυγόνου, απινιδωτή κ.α. Τα πληρώματα θα αποτελούνται από ειδικά εκπαιδευμένους νοσηλευτές και γιατρούς.

Άντε και στα δικά μας… Αυτό είναι το ανέκδοτο!