Αρχική Σελίδα / Πολιτισμός / ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ: Πρωτότυπη διαβούλευση για το «Πάρκο Φιλίππων»!
ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ: Πρωτότυπη διαβούλευση για το «Πάρκο Φιλίππων»!

ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ: Πρωτότυπη διαβούλευση για το «Πάρκο Φιλίππων»!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ» ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Καβάλα, 15 Ιουλίου 2019

Σε μια πρωτότυπη δημόσια διαβούλευση προσκαλεί η Επιστημονική Ομάδα «Οψόμεθα εις Φιλίππους» τους νέους(ηλικίας έως 40 ετών) που εκλέχθηκαν πρόσφατα στην Αυτοδιοίκηση του δήμου Καβάλας, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και του αγροτο-περιβάλλοντος και τη σύνδεσή τους με τους Στόχους του ΟΗΕ για Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί σε μορφή ΚύκλουΣυμβουλίου), μια αρχαία μορφή συνάθροισης που εφαρμόζεται εδώ και χιλιετίες, κατά τη διάρκεια της οποίας οι άνθρωποι συγκεντρώνονται για τη διεξαγωγή συζητήσεων σε βάθος. Ο «Κύκλος των Νέων της Καβάλας» έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή αρκετών από τους νέους σε ηλικία άνδρες και γυναίκες που εκλέχθηκαν στις πρόσφατες εκλογές και προσκαλεί και όλους τους υπόλοιπους να συμμετάσχουν στην πρωτότυπη διαβούλευση που διοργανώνουν και συντονίζουν οι «Οψόμεθα εις Φιλίππους» τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, στις 08:00 μ.μ., στοκαφέ«Τσαλαπετεινός» (Πλατεία Καραολή& Δημητρίου 36, Καβάλα).

Μέσα από τις τοποθετήσεις και την ανταλλαγή απόψεων, οι συμμετέχοντες στον Κύκλο θα γνωρίσουν τους νέους εκλεγμένους και τον τρόπο σκέψης τους, θα ενημερωθούν και εμπνευστούν από τις δράσεις «Grow», «Κοινό Έδαφος» και «Φάρος Αλεξανδρούπολης», θα προβληματιστούν και θα προτείνουν δράσεις για το Πάρκο Φιλίππων και θα αποφασίσουν  για την πιο αναγκαία κοινή δράση στην περιοχή μας.

Σημειώνεται πως και μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορούν να παρακολουθήσουν τον «Κύκλο», όμως δεν θα τους δοθεί ο λόγος για τυχόν παρεμβάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στη διαβούλευσημπο ρείτε ν’ απευθύνεστε στην κ. Τσουρουκίδου Γεσθημανή, στο τηλέφωνο 6980317178 ή στο e-mailinfo@opsometha.org