Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Παγγαίο / ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Το γκρέιντερ… φάντασμα!
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Το γκρέιντερ… φάντασμα!

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Το γκρέιντερ… φάντασμα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

40 υπάλληλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες, προϊστάμενοι, π. Δήμαρχοι αλλά και ο νυν Δήμαρχος Παγγαίου παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη για την υπόθεση του χαμένου γκρέιντερ.

Όλοι μαζί βρέθηκαν την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Τριμελές Πλημμελειοδικίου Καβάλας, όπου επρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση του γκρέιντερ-φάντασμα, το οποίο δε βρέθηκε στην απογραφή που πραγματοποιήθηκε με την ανάληψη διοίκησης από το Φίλιππο Αναστασιάδη.

Μπορεί οι πινακίδες του να χρησιμοποιούνται σε άλλο δημοτικό όχημα, αλλά τελικά κανείς δε γνωρίζει τι μπορεί να απέγινε το πολλών τόνων γκρέιντερ, το οποίο παρά τις εξονυχιστικές έρευνες των αρμοδίων δε βρέθηκε εντός και εκτός του μεγαλύτερου Δήμου του Ν. Καβάλας.

«Θέλαμε όλοι μας να γίνει η εκδίκαση προκειμένου να αναζητηθούν οι ευθύνες που βαραίνουν την π. διοίκηση του Δήμου», τόνισε ο Δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του, κάτι το οποίο δεν κατέστει δυνατόν μιας και ο συνήγορος εκ Σερρών του π. Δημάρχου Β. Ξουλόγη δε μπόρεσε να παρευρεθεί στην Καβάλα καθώς εκδίκαζε άλλη υπόθεση. Η υπόθεση θα μετατεθεί το Φεβρουάριο του 2017.

Η έρευνα που γίνεται για την αναζήτηση του χαμένου γκρέιντερ, φέρνει μια σειρά άλλων οχημάτων που είναι παρατημένα και πεταμένα σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Οχήματα που ποτέ δεν κινήθηκε η νόμιμη διαδικασία για την καταστροφή και πώληση τους.

Βανδαλισμένα και παρατημένα εδώ και εκεί που ο καθένας μπορεί να αφαιρέσει οπουδήποτε εξάρτημα η ανταλλακτικά.
Κάποια έχουν ακόμη πινακίδες κυκλοφορίας που σημαίνει οτι ο Δήμος ακόμη πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και ίσως και ασφάλιστρα.