Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Παγγαίο / ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Καθαρίστε τη Μεσόγειο! (ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΦΡΥΝΙΟΥ)
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Καθαρίστε τη Μεσόγειο! (ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΦΡΥΝΙΟΥ)

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Καθαρίστε τη Μεσόγειο! (ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΦΡΥΝΙΟΥ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η παιδική κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου διοργανώνουν την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 και ώρα 09:00 π.μ. καθαρισμό της παραλίας Ορφανίου στα πλαίσια της καμπάνιας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» που συντονίζει στην Ελλάδα το Δίκτυο Μεσόγειος SOS.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή προς όλους τους κατοίκους της περιοχής και ο δήμος Παγγαίου θα προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία (σακούλες, γάντια, κάδους κτλ) για την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Είναι μια συμβολική κίνηση που διοργανώνουν οι δύο φορείς με σκοπό την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της περιοχής για μόνιμες καθαρές ακτές. Πάνω από 150 παιδιά, αγόρια και κορίτσια διαφορετικών ηλικιών θα συμμετέχουν στην εξόρμηση η οποία θα διαρκέσει 2 ώρες.

Δράσεις όπως η παραπάνω βοηθούν στη διατήρηση ενός καθαρού και βιώσιμου περιβάλλοντος βιώσιμου αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής αλλά και ενισχύουν το αίσθημα του εθελοντισμού και της ενεργούς συμμετοχής.

Σας περιμένουμε τη Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 μπροστά στην κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ και ώρα 09:00 π.μ. για καθαρές θάλασσες και ακτές.