Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Παγγαίο / PAGGAIOILS: Τα αιθέρια έλαια του τόπου μας!
PAGGAIOILS: Τα αιθέρια έλαια του τόπου μας!

PAGGAIOILS: Τα αιθέρια έλαια του τόπου μας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Για την άριστη ποιότητα των τοπικών μας αγροτικών προϊόντων φρόντισε απλόχερα ο ευλογημένος τόπος μας. Για την επεξεργασία και τυποποίηση αυτών όμως καθώς και για την διοχέτευση ενός άριστου τελικού προϊόντος στην αγορά, χρειάζεται κάτι περισσότερο. Τεχνογνωσία, μεράκι και επαγγελματισμός! Το τρίπτυχο αυτό ακολούθησε ο Αχιλλέας Καλανίδης από το Ορφάνι Καβάλας, προσφέροντάς μας σήμερα προϊόντα με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Τα προϊόντα της Paggaioils!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται, φυτό, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Για την ιστορία…

Ο Αχιλλέας αποφάσισε το 2015 να ασχοληθεί με την βιολογική καλλιέργεια αρωματικών φυτών και την παραγωγή και τυποποίηση αιθέριων ελαίων. Ξεκίνησε λοιπόν την καλλιέργεια Λεβάντας, Ρίγανης, Θυμαριού, Δενδρολίβανου, Αρτεμισίας και Φασκόμηλου σε μία έκταση 20 στρεμμάτων στο Ορφάνι Καβάλας, προετοιμάζοντας ταυτόχρονα τον απαραίτητο εξοπλισμό για την επεξεργασία και τυποποίηση της παραγωγής του. Τα αποτελέσματα της δουλειάς του δεν άργησαν να φανούν κι έτσι το 2016 κατάφερε να δημιουργήσει στην βιοτεχνία του την πρώτη σειρά τυποποιημένων αιθέριων ελαίων της Paggaioils. Γρήγορα επεκτάθηκε και στον χώρο της παραγωγής ελαίων από καρπούς μέσω ψυχρής σύνθλιψης καθώς και στην παραγωγή αλεύρων από την επεξεργασία αυτών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, φυτό, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό και υπαίθριες δραστηριότητες

Με γνώμονα την ποιότητα και την καθαρότητα

Ο Αχιλλέας, κόντρα στις επιταγές της σύγχρονης αγοράς, από την πρώτη στιγμή αποφάσισε να μην κάνει κανένα συμβιβασμό σε σχέση με την ποιότητα των ελαίων του. Κατάφερε λοιπόν, μέσω σύγχρονου εξοπλισμού, να παράγει έλαια (αρωματικά & καρπών) 100% καθαρά, χωρίς πρόσθετα και κάποια επιβλαβή επεξεργασία. 100% έλαια δηλαδή, άψογα τυποποιημένα και μάλιστα από άριστης ποιότητας πρώτη ύλη, καλλιεργημένη από τον ίδιο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Τα προϊόντα

Διανύοντας πλέον την τρίτη χρονιά λειτουργίας της, η Paggaioils διαθέτει μία μεγάλη γκάμα 100% αιθέριων ελαίων (Αρτεμισία, Δάφνη, Δενδρολίβανο, Ευκάλυπτο, Θυμάρι, Λεβάντα, Ρίγανη και Φασκόμηλο) καθώς και 100% καθαρό Αμυγδαλέλαιο, Λινέλαιο και Έλαιο Βερίκοκου. Τα έλαια διατίθενται στην αγορά σε επίπεδο χονδρικής και λιανικής πώλησης και θα τα βρείτε τυποποιημένα σε γυάλινα μπουκαλάκια των 5ml, 50ml και 250ml, αλλά και σε μεγαλύτερες ποσότητες για επαγγελματίες. Επίσης πέρα των ελαίων παράγει άλευρα καρπών, αντικουνουπικά και αρωματικά χώρου.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα έλαια αλλά και να κάνετε τις παραγγελίες σας στο eshop www.paggaioils.com

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 36 πατώντας εδώ