Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / Διακόσμηση / ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: Οργανωθείτε έξυπνα!
ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: Οργανωθείτε έξυπνα!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: Οργανωθείτε έξυπνα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Όταν αναφερόμαστε σε παιδικό δωμάτιο, είναι λίγο σπάνιο να το φανταζόμαστε τακτοποιημένο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες έξυπνες και ταυτόχρονα οικονομικές λύσεις, ώστε η οργάνωση του παιδικού δωματίου, να γίνει ένα ακόμα παιχνίδι για τα παιδιά σας.

  1. Κουτιά

Ίσως το Α και το Ω σε ένα παιδικό δωμάτιο, καθώς μπορείτε να αποθηκεύσετε σε χρόνο μηδέν, από ήδη ζωγραφικής και παιχνίδια μέχρι ρούχα και παπούτσια, στην ντουλάπα ή κάτω από το κρεβάτι. Πέρα από πρακτικά, διακοσμούν και τον χώρο.

  1. Βάζα

Γυάλινα ή πλαστικά και σε ποικιλία σχεδίων και μεγεθών, όπου μπορείτε να αποθηκεύετε μικροσκοπικά αντικείμενα όπως τουβλάκια, σχολικά είδη, κορδέλες, κοκαλάκια μαλλιών κ.α.

  1. Πίνακας Φελού

Η πιο πρακτική λύση για να τοποθετείτε τις ζωγραφιές τους, σημειώσεις, πρόγραμμα ημέρας κ.α., και ποτέ ξανά πεταμένα και χαμένα χαρτιά δεξιά και αριστερά.

  1. Κρεμάστρα Τοίχου

Στον τοίχο ή πίσω από την πόρτα, βοηθάει στην εξοικονόμηση χώρου στην ντουλάπα, αλλά μπορείτε να κρεμάτε και καπέλα, αξεσουάρ ή ακόμα και παιχνίδια.

  1. Μαγνητικές Ράβδοι

Τοποθετούνται εύκολα στον τοίχο, και μπορείτε να έχετε μαζεμένα όλα τα μεταλλικά παιχνίδια, ή ακόμα και να κρεμάτε με μαγνήτες, σημειώσεις και άλλα χρήσιμα χαρτιά ή αντικείμενα.

  1. Ράφια

Επίπεδα, τετράγωνα ή σε άλλο σχέδιο, μπορούν συνδυαστικά να ομορφύνουν έναν τοίχο και θα αποκτήσετε επιπλέον χώρο για βιβλία, διακοσμητικά και παιχνίδια.

  1. Σκαμπό

Πιάνουν ελάχιστο χώρο σε ένα δωμάτιο, ειδικά αν μπαίνει το ένα μέσα στο άλλο. Πέραν αυτού, θα έχετε πάντα ένα κάθισμα για φίλους και συμμαθητές.

  1. Θήκες Κρεβατιού

Οικονομικές και απόλυτα πρακτικές. Τοποθετήστε χρήσιμα πράγματα που ίσως χρειαστούν τις νυχτερινές ώρες, όπως κάποιο βιβλίο, μπουκάλι νερού, φακό κ.α.

Και μια μικρή συμβουλή

Πετάξτε από το παιδικό δωμάτιο ή χαρίστε ό,τι θεωρείτε πως δεν σας αρέσει πια ή σας ενοχλεί. Έτσι θα έχετε να ασχολείστε με λιγότερα αντικείμενα καθημερινά όσον αφορά το κομμάτι της καθαριότητας και της τακτοποίησης.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος ΠΑΙΔΙ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2019 πατώντας εδώ