Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Παιδί - Εκπαίδευση / ΠΑΙΧΝΙΔΙ & ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: Tελετή βράβευσης μαθητών που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό!
ΠΑΙΧΝΙΔΙ & ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: Tελετή βράβευσης μαθητών που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό!

ΠΑΙΧΝΙΔΙ & ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: Tελετή βράβευσης μαθητών που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το Παράρτημα   Καβάλας    της  Ελληνικής  Μαθηματικής Εταιρείας και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  συνδιοργανώνουν  την ετήσια τελετή  βράβευσης των

μαθητών  Δημοτικών Σχολείων που διακρίθηκαν στον  13ο  Πανελλήνιο  Διαγωνισμό που διοργάνωσε η Ελληνική  Μαθηματική Εταιρεία , «Παιχνίδι και Μαθηματικά».

Στην εκδήλωση αυτή θα βραβευθεί   και ο τριτοετής φοιτητής του Μαθηματικού  τμήματος του ΑΠΘ, Δ.Κωνσταντινίδης που  κατέκτησε  το χάλκινο  μετάλιο  στον  26ο  Διεθνή Διαγωνισμό «International Mathematics Competition», στο Blagoevgrad της Βουλγαρίας (28.7-3.8.2019).

Θα προηγηθεί ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη  Φιλίππων  Νεαπόλεως και  Θάσου κ. Στεφάνου με θέμα :    

                                                                 «Οι Αριθμοί στη Ζωή μας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο  « Γ.Παυλίδης» της ΠΕ  Καβάλας την   Κυριακή 20-10-2019  και  ώρα :  12:00’ μμ

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η χορωδία  του Μουσικού Σχολείου Καβάλας,  υπο  τη Διεύθυνση  της κ. Κωσταντίας  Κύπρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές  που βραβεύονται και  τους γονείς τους και  να τιμήσουν με την παρουσία  τους την εκδήλωση   βράβευσης.